ΑΝΑΒΟΛΗ! Δεν ταξίδεψε ο ΠΑΟ Βάρδας!

21/02/2016 - 00:18 Τελευταία τροποποίηση στις 21/02/2016 - 00:49

Αναβολή στην αναμέτρηση Αιολικού-ΠΑΟ Βάρδας, αφού η ομάδα της Βουπρασίας δεν κατόρθωσε να ταξιδέψει προς τη Μυτιλήνη μετά το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο!

Η αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας, όπως και η αντίστοιχη της Σπάρτης που θα ταξίδευε στη Χίο για την αναμέτρηση με τον Κανάρη Νενήτων, έφτασαν στον Πειραιά όπου ενημερώθηκαν ότι το δρομολόγιο του πλοίου "Αριάδνη", με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 20:00, θα καθυστερούσε να ξεκινήσει αφού το Λιμεναρχείο είχε εκδώσει απαγορευτικό απόπλου ως τα μεσάνυχτα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες που βρίσκονταν στο πλοίο, περίμεναν μέχρι πριν λίγη ώρα ενημέρωση από το Λιμεναρχείο, όμως από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν το πλοίο θα παραμείνει δεμένο ως τις 6 το πρωί, όταν και θα βγει νεότερη ανακοινωθέν. Ως εκ τούτου, ακόμα κι αν αναχωρούσε το πλοίο νωρίς το πρωί θα ήταν αδύνατο να προλάβουν την ώρα έναρξης του αγώνα.

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας και της Σπάρτης λαμβάνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το Λιμεναρχείο Πειραιά, που πιστοποιούν ότι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν, τα οποία θα αποσταλούν στην ΕΠΟ, προκειμένου να αναβληθούν και επίσημα οι δύο αγώνες. Ακολούθως θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για Βάρδα και Σπάρτη, αντίστοιχα. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Μιχάλης Τζανόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί και πλέον απομένει να οριστούν εκ νέου οι συγκεκριμένοι αγώνες, πιθανότατα εντός 15 ημερών, όπως ορίζει ο κανονισμός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey