Πολλαετίδης: "Έχουμε ισχυρό κίνητρο"

16/12/2016 - 20:35

Ο Αιολικός βρίσκεται στην Πάτρα εδώ και αρκετές ημέρες, αφού προηγήθηκε ο αγώνας του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ενώ την Κυριακή ακολουθεί εκείνος του πρωταθλήματος με την Αχαϊκή, που θα μεταδοθεί μάλιστα σε Live Streaming από το "SL", σε συνεργασία με το Telesport.gr.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προπονήθηκε σήμερα σε γήπεδο της αχαϊκής πρωτεύουσας, έστω και σε συνθετικό τάπητα, συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (13:00). Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Πολλαετίδης καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους.

Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής του Αιολικού επεσήμανε ότι η ομάδα του έχει ισχυρό κίνητρο: "Βρισκόμαστε αρκετές ημέρες μακριά από τη βάση μας, αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πλην της νίκης την Κυριακή. Η Αχαϊκή είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα και σίγουρα θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Εμείς όμως από την πλευρά μας, έχουμε ισχυρό κίνητρο για τη νίκη, ώστε να διευρύνουμε το σερί μας και να εκμεταλλευτούμε στη συνέχεια το αγωνιστικό μας πρόγραμμα, ώστε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους. Είναι ένα κομβικό ματς, που αναλόγως με την έκβασή του, θα φανεί εάν μπορούμε να υπολογίζουμε σε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε ως τώρα".

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey