Φέρνει Παπουτσίδη και Λάσπατζη

01/08/2017 - 22:35 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2017 - 15:18

Πιστός στο πλάνο του ο Αιολικός, για την απόκτηση παικτών νεαρών και εξελίξιμων που θα ενσωματωθούν εύκολα στα αποδυτήρια της ομάδας, φέρνει την Τετάρτη στη Μυτιλήνη δύο ακόμα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να ενταχθούν στην προετοιμασία.

Η διοίκηση είχε ενημερώσει από τη Δευτέρα ότι ο Δημήτρης Κεσίδης θα ερχόταν στο νησί την Τετάρτη, όμως η αλήθεια είναι πως δεν θα έρθει μόνος του. Ο Αιολικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Τάσο Παπουτσίδη και τον Στέργιο Λάσπατζη, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου. 

Ο Παπουτσίδης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού Φούφα, συμμετέχοντας στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Στο παρελθόν έπαιξε στην Κ20 της Βέροιας, ενώ έχει περάσει και δύο χρόνια στις ομάδες νέων του Ολυμπιακού.

Ο Λάσπατζης είναι αμυντικός, 23 ετών και προέρχεται από εξαιρετική χρονιά στη Δόξα Δράμας, με την οποία έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στη Football League, τερματίζοντας στη 2η θέση του 1ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Νέστο Χρυσούπολης, μεταγράφηκε στην Ξάνθη, αλλά μια φωτογραφία του με τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο έγινε η αιτία να διακοπεί το συμβόλαιό του, μετά από αντιδράσεις των οπαδών της ακριτικής ομάδας. Επέστρεψε στο Νέστο (2013-14), ακολούθησε ένα εξάμηνο στην Τριγλία Ραφήνας (2014-15), ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Δόξα Δράμας στην οποία έμεινε ως και το τέλος του Α' Γύρου της περιόδου (2015-16), πριν επιστρέψει την ίδια χρονιά στο Νέστο Χρυσούπολης, όπου αγωνίστηκε και πέρυσι, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος με 27 συμμετοχές και 1 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey