Χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε Ατρόμητο Ανεμώτιας

26/08/2017 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2017 - 15:53

Ο Αιολικός επικράτησε του Ατρομήτου Ανεμώτιας με 5-2, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, που διεξήχθη το απόγευμα στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος".

Η ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη αναζητούσε εδώ και μέρες ένα ακόμα αγωνιστικό τεστ, με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να αποδέχεται την πρόσκληση λίγες μέρες μετά από το πρόσφατο ματς με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (2-2), εξυπηρετώντας τους δύο εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου στη Γ' Εθνική.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ και μάλιστα τρία, όλα για τον Αιολικό, που πριν καν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό ήταν μπροστά με 3-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου και δύο σουτ των Παπαδόπουλου και Παλαμουτσή. Ο Ατρόμητος συνήλθε μετά το μικρό αυτό σοκ, άρχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Μάλιστα κατόρθωσε να μειώσει σε 3-1 με τον Μιχάλη Ελευθερίου, σε μια φάση που δεν συνεννοήθηκαν Γιώτας και Καπταγιάννης, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και τον επιθετικό της ομάδας της Ανεμώτιας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

http://www.sportlesvos.gr/images/Arxeio2015/Podosfairo/Aiolikos17-18/Aiolikos_AtromitosAnemotias5-2_filiko/Aiolikos_AtromitosAnemotias_filiko5-2_1.jpg

Στο δεύτερο μέρος, ο προπονητής του Αιολικού άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως επίσης σε παίκτες που δοκιμάζονται αυτό το διάστημα και αν πείσουν ενδεχομένως να αποκτηθούν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Αφρικανός Τζότζο, που παίρνει μέρος στις προπονήσεις και έπαιξε στο φιλικό ως δεξιός εξτρέμ. Στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων, που ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας.

http://www.sportlesvos.gr/images/Arxeio2015/Podosfairo/Aiolikos17-18/Aiolikos_AtromitosAnemotias5-2_filiko/Aiolikos_AtromitosAnemotias_filiko5-2_1.jpg

Από τη μεριά του ο Χρήστος Παπαδόπουλος έκανε σταδιακά τις δικές του αλλαγές στο παιχνίδι, περνώντας στο ματς σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή. Η ομάδα του έπαιξε δίχως φόβο, έχοντας κάποιες καλές συνεργασίες, αλλά και μερικά νεκρά διαστήματα στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Αιολικός, σκοράροντας με τον Μουδούρογλου -ο οποίος λίγο πριν είχε χάσει πέναλτι- πετυχαίνοντας με όμορφο πλασέ το 4-1.

http://www.sportlesvos.gr/images/Arxeio2015/Podosfairo/Aiolikos17-18/Aiolikos_AtromitosAnemotias5-2_filiko/Aiolikos_AtromitosAnemotias_filiko5-2_1.jpg

Ακολούθως, ο Λαμπράκης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-1 με μακρινό σουτ, που κόντραρε και άλλαξε πορεία, μπερδεύοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Λίγο πριν το τέλος, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας μείωσε σε 5-2 με ψύχραιμο πλασέ του Γρούβα, έπειτα από μακρινή εκτέλεση φάουλ, αδράνεια των αμυντικών και παράλληλη μπαλιά προς τον σκόρερ, στο ύψος του πέναλτι.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι, που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Γεώργιος Σκούφος", χειροκροτώντας στο τέλος του αγώνα και τις δύο ομάδες.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey