Κοιτάζει για μεταγραφή!

25/01/2018 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2018 - 17:04

Η αποχώρηση του Χρήστου δεν αποκλείεται να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις στα μεταγραφικά του Αιολικού, αφού έτσι κι αλλιώς υπήρχε διάθεση για μια ακόμα προσθήκη. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει μια θέση στην επίθεση, αφού στη γραμμή κρούσης θα είναι διαθέσιμος από το επόμενο ματς και ο Άκης Μιχαλάκης.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης σκέφτονται την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, η οποία θα προσδώσει μεγαλύτερη ευελιξία και στον προπονητή. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, υπήρξε προσέγγιση με τον Ζαν Μπαπτίστ Ακασού, αμυντικό μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού με θητεία σε Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, καθώς και την ουγγρική Χόνβεντ. Ωστόσο ο 32χρονος παίκτης, που αγωνιζόταν φέτος στον Τσικλητήρα Πύλου και η περίπτωση του ήταν εξαιρετικά αξιόλογη, κατέληξε τελικά στον Ερμή Ζωνιανών.

Στον Αιολικό θα προβούν σε κίνηση μόνο εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, που θα μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στην 11άδα, δίνοντας ποιοτικές λύσεις. Εξάλλου, το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό, ενώ και οι έως τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αποδεικνύουν ότι οι επιλογές διοίκησης και προπονητή ήταν στοχευμένες και βασισμένες πάνω στη συγκεκριμένη λογική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey