Δεν είχε λύσεις κόντρα στον Αήττητο

25/02/2018 - 16:59 Τελευταία τροποποίηση στις 26/02/2018 - 11:19

Ο Αιολικός δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από τα Σπάτα, χάνοντας από τον Αήττητο με σκορ 2-0. Με το αποτέλεσμα αυτό διακόπηκε και το σερί των Μυτιληνιών, που μετρούσαν 11 αγώνες χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι πρωτοπόροι του 7ου Ομίλου κατάφεραν να προηγηθούν στο 26' με γκολ του Φαρινόλα σε ένα πρώτο μέρος με λιγοστές ευκαιρίες. Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο Αιολικός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπουρού, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αήττητου χωρίς όμως κλασική ευκαιρία.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπουρού μέσα στην περιοχή στο 55ο λεπτό, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά και είχε αντίθετη άποψη. Στην επόμενη φάση ο Τσιλιγγίρης πέτυχε το 2-0 (56'), σκοράροντας κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15.

Στα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε τίποτα. Ο Αήττητος διατηρούσε με ευκολία την μπάλα και το προβάδισμα, έχοντας μια ακόμα καλή στιγμή σε σουτ του Φαρινόλα, ενώ ο Αιολικός αδυνατούσε να πατήσει στην περιοχή.

Συνθέσεις:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Π. Κωνσταντακόπουλος): Τσέλιος, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (72’ Γκούμας), Νικλητσιώτης (85’ Τσίρος), Καλογέρης (66΄Τσέπας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρρόπουλος): Γιώργας, Κρητικός, Διακορώνας, Τάχιας, Καπταγιάννης, Κεσίδης (79’ Νυφαδόπουλος), Λάλας (79’ Καδής), Παληγεώργος (79’ Παλαμούτσης), Ποτουρίδης, Μπουρούς, Λαμπράκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey