Ευχαριστίες σε ΣΦΑΜ και απλούς φιλάθλους!

05/03/2018 - 18:29

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουν δημόσια τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης και τους απλούς υποστηρικτές του συλλόγου για τη συμπαράστασή τους στο εντός έδρας ματς με την Τριγλία Ραφήνας.

Αναλυτικά: «Σε κάθε ομάδα, παντού σε όλες τις χώρες, ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Ως ποδοσφαιριστές του Αιολικού θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη του ΣΦΑΜ, αλλά και κάθε απλό φίλο της ομάδας μας, που με τη δυναμική του παρουσία την Κυριακή μας βοήθησε να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά και τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί παραμένουν στο πλευρό μας τόσο στις καλές όσο και στις όποιες κακές στιγμές μας, σε κάθε γήπεδο, εντός και εκτός νησιού. Τους χρειαζόμαστε πλάι μας και στα δύο τελευταία φετινά μας παιχνίδια στον Ταρλά.»

Να σημειωθεί, ότι τα μέλη του ΣΦΑΜ -σε συνεννόηση πάντοτε με τη διοίκηση του Αιολικού- έδωσαν... συνέχεια στο γλέντι της νίκης κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, αφού το βράδυ της Κυριακής προσκάλεσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε γνωστό μαγαζί της Προκυμαίας διασκεδάζοντας, εντός ωραρίου, για τη διαφαινόμενη επίτευξη της παραμονής στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey