Κάλεσμα του ΣΦΑΑ για τις κάρτες διαρκείας!

13/07/2018 - 12:52

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τις μέχρι σήμερα κινήσεις της ομάδας, σε μια χρονιά που όλοι προσδοκούν να εξελιχθεί με απόλυτη επιτυχία ώστε να βρεθεί ο Αιολικός ξανά στη Β' Εθνική, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να αγοράσουν τις κάρτερς διαρκείας ενισχύοντας την προσπάθεια της διοίκησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ: «Πρωτοφανή γεγονότα γίνονται φέτος στον ΑΙΟΛΙΚΟ μας. Η αγάπη που υπάρχει στη διοίκηση γι' αυτή την ομάδα μεταδίδεται στον κόσμο και μας κάνει όλους μας ακόμη πιο αισιόδοξους για το μέλλον. Οι τελευταίες εκκωφαντικές μεταγραφές, που ελπίζουμε θα ακολουθήσουνε κι άλλες, αλλά και ο σχεδιασμός της ομάδας από τόσο νωρίς δείχνει σημάδι ότι φέτος έχουν αλλάξει πολλά σε όλους τους τομείς.

Ήρθε λοιπόν η ώρα που κι εμείς με τη σειρά μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας ΟΛΟΙ και να αγοράσουμε τις κάρτες διαρκείας, ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι ο Σ.Φ.Α.Α. είναι εδώ, πάντα πρωτοπόρος σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας. ΑΙΟ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey