Δυσκολεύει η παραμονή για τον Αιολικό

30/03/2024 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2024 - 15:29

Την πρώτη ήττα στo μίνι πρωτάθλημα των play outs γνώρισε ο Αιολικός 2-1 που έχασε περισσότερο έδαφος από νωρίς στη μάχη της παραμονής.

Κακό παιχνίδι ποιοτικά διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β και τον Αιολικό, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» είχαν την ουσία και κατέκτησαν τη νίκη που τους φέρνει κοντά στον στόχο τους. Αντιθέτως, ο Αιολικός  πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να αποφύγει τον υποβιβασμό και σίγουρα με εμφανίσεις όπως τη σημερινή δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι.

Ακίνδυνες επιθετικά και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος που δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο στο 29’ η άμυνα του Αιολικού βρέθηκε εκτεθειμένη κα το πλήρωσε, καθώς μετά από μια παράλληλη σέντρα από τα δεξιά ο Σελιμάϊ έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 47’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάκαριτς, ενώ στο 0-0 ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα.

Φτωχό θέαμα και στο δεύτερο μέρος με τον Δικέφαλο του Βορρά να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς στο 57’, με το σουτ του Δαρέλα μέσα από την περιοχή να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Ντόκιτς για το 2-0. Στο 60ο λεπτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο η κατάσταση για την ομάδα της Λέσβου, αφού όπως και στον αγώνα του δευτέρου γύρου, ο Μπενίτες δέχτηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και αποχώρησε από το γήπεδο. Στο 67’ ο Nnomo αστόχησε εξ’ επαφής σχεδόν σε κενή εστία. Διαδικαστικού χαρακτήρα τα υπόλοιπα λεπτά με υποτονικό ρυθμό μέχρι το φινάλε. Ο Αιολικός μείωσε για το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις με σουτ του Κολλαρά εκτός περιοχής.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play outs ο Καμπανιακός πέτυχε σπουδαία νίκη 0-1 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ βαθμό πήρε και η Κοζάνη απέναντι στον Ηρακλή 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Σελιμάι(55’Φίλων), Παναγιώτου(70’Κοττας), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ(77’Γρόσδης), Σπυράκος, Κουαλιάτα(56’Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς(70’Σαποφάλοφ)

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Ιγκνιάτοβιτς, Ουνγιαλίδης(82’Ζιβοϊνοβιτς), Καρανίκας, Μπενίτες, , Μπαλογιάννης(46’Σαραντίδης), Γιοκέ, Ζάκαριτς(82’Καγκελίδης), Nnomo(68’Κριμιτζάς), Τριανταφυλλάκος(82’Τριανταφύλλου)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey