Έμεινε «ζωντανός» ο Αιολικός

03/04/2024 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2024 - 17:39

Ο Αιολικός δεν άφησε να πάει χαμένη η τελευταία ίσως ευκαιρία, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή μετά τη νίκη του 0-1 στον «τελικό» με τον Καμπανιακό.

Η ομάδα της Λέσβου πέτυχε την πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των play outs και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μείωσε την απόσταση της στους 2 πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά από τις δύο ομάδες με passing game και χωρίς τη μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έως το 25ο λεπτό, με καλύτερες στιγμές δύο σουτ των Φροσύνη και Καθάριου που δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη ο Αιολικός με τον Μαξιμένκο στην αρχική εντεκάδα μετά από καιρό, κινήθηκε στη συνέχεια περισσότερο μεσοεπιθετικά, παίρνοντας το προβάδισμα στο 40ο λεπτό με τον Σαραντίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εξ’ επαφής μετά από σέντρα του Ζάκαριτς από δεξιά. Νωρίτερα οι «κυανόλευκοι» είχαν απειλήσει με την κεφαλιά του Ιγκνιάτοβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Καμπανιακός πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, μετρώντας καλές στιγμές με τους Μπούση, Έππα και Τότσκα, ωστόσο ο Ντόκιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Αιολικός δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία, έχοντας περισσότερο την προσοχή του στην μεσοαμυντική του λειτουργία με σκοπό να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Ο Καμπανιακός ανέβασε περισσότερο τις γραμμές, όμως οι «κυανόλευκοι» άντεξαν έως το φινάλε, παίρνοντας στο τέλος τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη της παραμονής.

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των play outs, ο ΠΑΟΚ Β νίκησε 4-2 την Κοζάνη, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή. Στις αναμετρήσεις των play offs, στο ντέρμπι κορυφής η ΑΕΛ έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδεικαό, όπως και η ΑΕΚ Β ήρθε ισόπαλη 3-3 με τον Μακεδονικό.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Ταϊρης, Γιουκούδης, Μανιός(46’Τότσκα), Μπούσης, Καθάριος, Έππας, Φροσύνης(79’Π. Καθάριος,) Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς,Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Γιόκε, Ζάκαριτς(77’Τριανταφύλλου), Nnomo, Κριμιτζάς(69’Νούλας), Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης(66’Μπαλογιάννης)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey