Ιδρύεται σύλλογος για την ανάδειξη της ιστορίας του Αιολικού

06/04/2024 - 14:11 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2024 - 19:34

Μια όμορφη πρωτοβουλία αναλαμβάνουν παλιοί παράγοντες και φίλοι της ομάδας του Αιολικού με στόχο τη διαφύλαξη και την ανάδειξη της ιστορίας του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες έχουν δρομολογηθεί ήδη διαδικασίες για τη δημιουργία συλλόγου που σκοπό θα έχει να διατηρήσει ζωντανή την ιστορία του Αιολικού με σκοπό να θυμούνται οι παλιότεροι αλλά κυρίως να γνωρίσουν την ομάδα, τα επιτεύγματα της και τις ιδιαίτερες στιγμές της οι νεότερες γενιές. Στον χώρο που θα στεγαστεί ο σύλλογος θα υπάρχει υλικό της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσης της και θα έχουν την δυνατότητα οι επισκέπτες να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμη, στις προθέσεις των ιδρυτών του συλλόγου είναι η διοργάνωση μελλοντικά εκδηλώσεων και δράσεων.

Στον παραπάνω σύλλογο μπορεί να συμμετέχει όποιος φίλος ή φίλη του Αιολικού επιθυμεί, με τους ιδρυτές να απευθύνουν κάλεσμα σε όσους έχουν υλικό της ομάδας να το διαθέσουν, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια που στόχο έχει την προβολή της μεγάλης ιστορίας του Αιολικού Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey