Μεγάλο διπλό και πρωτιά για τον Αετό Λουτρών

16/05/2022 - 21:28 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2022 - 22:20

Με σούπερ Κουμπά για άλλη μια φορά και χρυσό σκόρερ τον Αλαγιάννη που πέρασε ως αλλαγή, ο Αετός απέδρασε από τη Σύρο παίρνοντας τεράστιας σημασίας νίκη 0-1 κόντρα στην Ελλάς που τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι της ανόδου, ενώ επανήλθε και η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας μετά την ήττα-αυτοκτονία στη Χίο.

Ο πρωταθλητής Λέσβου παρά το γεγονός ότι έπαιζε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τοπάλι με δεύτερη κίτρινη και την ατυχία με τον τραυματισμό του Καπταγιάννη στο φινάλε του πρώτου μέρους που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε ψυχή, άντεξε στην πίεση και βρήκε το πολυπόθητο γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα την ώρα που ο αντίπαλος του πήρε τα ρίσκα ανεβαίνοντας πιο ψηλά.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να πλησιάζουν στο γκολ. Ο Αετός απείλησε πρώτος με το φάουλ του Λαμπράκη στο 13′ να διώχνει σε κόρνερ o Παπαδόπουλος ενώ λίγο αργότερα από πλάγια ο Μιχαλάκης έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 33′ ο Αλιάγας έδωσε πέναλτι για την Ελλάς με τον έμπειρο Μπούνα να μην μπορεί να νικήσει τον Κουμπά ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν απροσπέλαστος κάτω από τα δοκάρια. Στο 38' ο Τσομπανέλλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη αντίπαλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, η Ελλάς μπήκε πιο δυνατά με τον Παυλόπουλο στο 53' να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Περιάλης στην επαναφορά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουμπά. Στο 60' ο Τοπάλι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του Αλιάγα και τρία λεπτά μετά ο Ραμπαβίλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά για ακόμα μία φορά ο Κουμπάς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 69' ο Αετός ζήτησε χέρι μέσα στην περιοχή μετά απο σουτ του Τσομπανέλλη και λίγο αργότερα μετά το πέρασμα του στο παιχνίδι ο Αλαγιάννης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκει στους γηπεδούχους με τον Ραμπαβίλα στο 88' μετά από σουτ να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στις χθεσινές αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής του 8ου ομίλου, ο Άρης Πετρούπολης συνέτριψε 9-0 τον Πανσαμιακό και η Μαρκό νίκησε 0-1 τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος): Παπαδόπουλος, Λαλάς (64' Σαμανίδης), Κολλιάκος (64' Μπακατσέλος), Οικονομόπουλος (90' Μπαλόπητας), Αργυρός, Μανουδάκης (64' Συριανός), Μπούνας, Σαββίδης (80' Μαραγκός), Παυλόπουλος, Ραμπαβίλας, Περιάλης

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ (Θεαγένης Διονυσάτος): Κουμπάς, Τοπάλλι, Καλαφάτης, Καπταγιάννης (45+1' Βλαστέλλης), Λαμπράκης (80' Αλαγιάννης), Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Πετρουζέλλης, Μιχαλάκης, Σεφουλάι

Η βαθμολογία

bathmologia-mparaz-anodou-2021-22-3h-agonistiki.jpg (1451×577)

Πηγή φωτογραφίας: sportcyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey