Με ήττα 0-1 έκλεισε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ο Αετός Λουτρών

04/06/2023 - 19:35 Τελευταία τροποποίηση στις 04/06/2023 - 20:52

Με ήττα 0-1 από την Α.Ε.Ρ. Αφάντου έκλεισε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ Εθνική ο Αετός Λουτρών που έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καλαφάτη.

Η ομάδα της Ρόδου μετά από αυτή τη νίκη βρίσκεται και μαθηματικά στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έντονοι πανηγυρισμοί από τους φιλοξενούμενους μετά τη λήξη του αγώνα φωνάζοντας δυνατά το όνομα του αδικοχαμένου προέδρου Νικολή Τσαμπίκου.

Ο πρωταθλητής Λέσβου έπαιξε στα ίσια και παρά την αριθμητική ανισορροπία, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις την αντίπαλη ομάδα που δεν παρουσίασε κάτι σπουδαίο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μετρούν εκατέρωθεν καλές στιγμές, με την φάση του 42ου λεπτού ωστόσο να αποδεικνύεται καθοριστική για τις ισορροπίες της έκβασης του αγώνα. Ο Αντώνης Καλαφάτης αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον σκόρερ Αθανασίου με προτροπή του βοηθού στον διαιτητή, ο οποίος αρχικά είχε βγάλει από το τσεπάκι κίτρινη κάρτα, όμως στη συνέχεια άλλαξε την απόφαση του.

Στο πρώτο μέρος η Α.Ε.Ρ Αφάντου προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία κυρίως με μακρινά σουτ των Χατζησάββα, Ρούσσου και Φερεντίνου, ενώ στο 19' ο Μακρυδημήτρης με πλάτη προς την εστία μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ στο 24' με το ψιλοκρεμαστό σουτ του Συβρή που πέρασε πάνω από την εστία, ενώ είχαν απειλήσει νωρίτερα και με τον Βλαστέλλη. Στο 30' μετά από σέντρα του Μιχαλάκη, ο Σεφουλάϊ έπιασε την κεφαλιά από από καλή θέση, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσαβάρη. Στη συγκεκριμένη φάση μάλιστα τραυματίστηκε στο κεφάλι ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Φυλακούρη. Στο 40' ο Βλαστέλλης σούταρε, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας. 

Ο Μιχαλάκης στο 52' μετά από επέλαση από τα πλάγια επιχείρησε καλό σουτ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε ξανά. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φυλακούρης έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμπά και στην επαναφορά ο Αθανασίου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 61' ο Χατζησάββας σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του, όπως και ο Κορλός μετά από αντεπίθεση, με τον Πιπερά να αποκρούει σχεδόν πάνω στη γραμμή. Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι, με τον Μιχαλάκη να έχει ακόμη ένα καλό σουτ χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Ο νταμπλούχος Αετός ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με συνολικό απολογισμό στη διαδικασία των μπαράζ μία νίκη και τέσσερις ήττες, τερματίζοντας στην προτελευταία θέση. Την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική, θα πάρει τους τρεις πόντους χωρίς να αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου που δεν έλαβε μέρος στο μίνι πρωτάθλημα. To τρίτο εισιτήριο θα κριθεί ανάμεσα στην Ελλάς και τον Αστέρα Βάρης, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται νίκη με 4 τέρματα διαφορά, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών (Θ. Διονυσάτος): Κουμπάς, Τοπάλι(76'Πατσατζής), Καλαφάτης, Κριπιντίρης, Πιπεράς, Τσομπανέλλης, Σεφουλάϊ(65'Κουνιάρης), Μιχαλάκης, Συβρής(76'Αλαγιάννης), Γ. Μωυσίδης(76'Βόϊκος), Βλαστέλλης(65' Ν.Μωυσίδης)

Α.Ε.Ρ. Αφάντου (Π. Μπεκιάρης): Τσαβαρής, Κορλός, Φυλακούρης, Μακρυδημήτρης,  Σταματούλας, Τομόρι(60'Ζέλεφ), Αθανασίου, Ρούσσος(82'Αρφαράς), Χατζησάββας, Κιοσέογλου(76'Πελαρδής), Φερεντίνος(76'Λυκοπάντης)

6η αγωνιστική

Αστέρας Βάρης- Πυθαγόρας Σάμου 8-0

Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου Χίου- Ελλάς Σύρου 0-3 (α.α.)

Αετός Λουτρών- Α.Ε.Ρ.Α. 0-1

7η αγωνιστική

7η αγωνιστική, 11/6

Ελλάς Σύρου - Αστέρας Βάρης

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου - Αετός Λουτρών

Πυθαγόρας - Ηλυσιακός 

Ρεπό: Α.Ε.Ρ.Α

Βαθμολογία

Ηλυσιακός 13 10-2 

Α.Ε.Ρ.Α. 13 15-9 

Αστέρας Βάρης 12 19-3 

Ελλάς Σύρου 9 12-2  

Αετός Λουτρών 3 4-7  

Πυθαγόρας Σάμου 3 4-26 

Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου 0 0-15 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey