Πρωτιές για τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου στις βραβεύσεις του ΠΣΑΠΠ

28/11/2023 - 11:08 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2023 - 11:16

Ο Μυτιληνιός FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου έχει έναν παραπάνω λόγο να νιώθει υπερήφανος, μετά τη χθεσινή (27/11) εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο ΠΣΑΠΠ βράβευσε όπως κάθε χρόνο σε μια ειδική εκδήλωση τους κορυφαίους και τις κορυφαίες ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες που ξεχώρισαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, σε Super League 1, A’ Κατηγορία Γυναικών και Super League 2.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε επτά γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 36 συμμετοχές, ενώ φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο. Ως καλύτερη Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια ψηφίστηκε η Αγρινιώτισσα Βάσια Γιαννακά. Η 19χρονη αθλήτρια είναι αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας και έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

xatzinikolaou-giannaka.jpg (1170×1042)

Η Βάσια Γιαννακά και ο Φώτης Ιωαννίδης συνεργάζονται με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου (ο Ιωαννίδης επιπλέον συνεργασία με Τζόρτζεβιτς και Νινιάδη), ο οποίος ήταν και ο ίδιος παρών ως επίσημος προσκεκλημένος στην παραπάνω εκδήλωση. O Μυτιληνιός ατζέντης στην μεγάλη καριέρα του, έχει εκπροσωπήσει επάξια κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου αλλά και Μυτιληνιών παικτών που έχουν αγωνιστεί σε πρωταθλήματα μεγάλων κατηγοριών και στο εξωτερικό. Η χθεσινή πρωτιά των αθλητών που εκπροσωπεί αποτελεί ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με αφοσίωση τον χώρο του ποδοσφαίρου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey