Στις 22 Ιανουαρίου η σχολή UEA C στη Ρόδο

25/12/2023 - 10:54

Από τις 22 έως τις 27 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο η νέα σχολή προπονητών UEFA C. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται η λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA C στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου από 22 έως 27/1/2024 (1η φάση). Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών ΕΔΩ σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA C, ΕΠΣ Δωδεκανήσου») στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 3/1/2024.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών από την ΕΠΟ, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Παρακαλούνται όσοι αιτηθούν, να προωθήσουν την αίτηση τους και στην ΕΠΣΔ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey