Εκτέλεσαν τον ποδοσφαιρικό παράγοντα και επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά

07/02/2024 - 22:27 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2024 - 22:52

Ο Χρήστος Γιαλιάς έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα την Πέμπτη (7/2) το βράδυ.

Ο Χρήστος Γιαλιάς, γνωστός στον χώρο της εστίασης καθώς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος, αλλά και παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές ομάδες, δέχτηκε την επίθεση με καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, πολύ κοντά στο σπίτι του στη Μάνδρα.

Ο Γιαλιάς ήταν, επίσης, ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης, αλλά και επιχειρήσεων εστίασης. Στο ποδόσφαιρο, διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού, ενώ πέρυσι ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ΠΑΣ Κόρινθος.

Μάλιστα τη σεζόν 2014-2015 όπου ο Πανελευσινιακός πήρε την άνοδο στη Football League αγωνίστηκε στον «Ταρλά» με τον Αιολικό 0-1 παρουσία του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας Χρήστου Γιαλιά. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης προκλήθηκε σύρραξη στις κερκίδες, καθώς παράγοντες  του Πανελευσινιακού είχαν κινηθεί απειλητικά προς τους φιλάθλους του Αιολικού.

Η δολοφονική ενέδρα στην πρώην σύζυγό του

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην γυναίκα του, στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα. Ο Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή τότε στο σημείο της δολοφονίας καθώς, αν και έχει ξαναπαντρευτεί, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;» είχε δηλώσει ο Χρήστος Γιαλιάς για την δολοφονία της πρώην συζύγου του. 

Σημειώνεται ότι κατά την αστυνομία το κίνητρο για τη δολοφονία της γυναίκας ήταν η ληστεία και δράστες αλλοδαποί που πίστευαν ότι θα είχε πάνω της χρήματα: Της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της ενώ επέστρεφε από το καζίνο. Στην τσάντα της ωστόσο υπήρχε μόνο ένα ρολόι.

iefimerida.gr

φωτογραφία: thetoc.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey