Νίκη με Τουρκία και 9η θέση για την Εθνική U18

13/01/2013 - 21:48

Greece_u18_Vouros_Latvia1Την 9η θέση κατέκτησε η Εθνική U18 στο διεθνές τουρνουά προς τιμήν του Βαλεντίν Γκρανάτκιν, που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Η Ελλάδας επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Θαναηλάκης μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής Πραξιτέλης Βούρος ήταν ξανά βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, κυριαρχώντας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι παίκτες του Θοδωρή Παχατουρίδη δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Τουρκία, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και απέδειξαν πως θα μπορούσαν να προχωρήσουν περισσότερο στη διοργάνωση, αν δεν έπαιρναν το δρόμο του αποκλεισμού από τα προημιτελικά με εκείνο το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Ρωσίας και Σλοβενίας (2-2), που "βόλευε" και τις δύο ομάδες.

Ελλάδα: Γιαγκιόζης (46΄ Στρέζος), Ναυπλιώτης, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Φουκαράς (72΄ Πολίμος), Βούρος, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Πασαλίδης (65΄ Βέργος), Θαναηλάκης (68'  Μπεγκλεκτσής)

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στο epo.gr: «Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Ξέρω πως σε κάποιους τομείς θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα. Όμως, αυτό που κρατάω είναι πως μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί πολλές μέρες και να δοκιμάσουμε διαφορετικά πράγματα. Αγωνιστήκαμε με ομάδες που ενδέχεται να συναντήσουμε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοια τουρνουά, ώστε να αποκομίζουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».

Για την ιστορία, το διεθνές τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της Ρωσίας νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια ομάδας της Αγίας Πετρούπολης με σκορ 3-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey