Στην 18άδα του ΟΣΦΠ με Γιάννενα ο Βούρος!

25/02/2013 - 22:44

Vouros_OSFP_Mitchel_training1Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (27/2) στους "Ζωσιμάδες".

Μπορεί η ομάδα νέων του Ολυμπιακού να αγωνίζεται την Πέμπτη (28/2) στα προημιτελικά του NextGen Series με αντίπαλο την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο ο "Πράξι"... παραξενεύτηκε όταν δεν είδε το όνομά του στην αποστολή των "μικρών". Και όπως συνέβη και στην ταινία "Goal", ο λόγος ήταν απλός. Ο προπονητής, εν προκειμένω ο Μίτσελ, τον είχε επιλέξει στη 18άδα για το επόμενο ματς της πρώτης ομάδας.

Με τον Ισπανό λοιπόν να δείχνει ότι εμπιστεύεται τον νεαρό Μυτιληνιό, μένει να δούμε αν ο Βούρος θα πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού και όχι σε επίπεδο ομάδας νέων, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πραξιτέλη Βούρο, που με σκληρή δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες, βελτιώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, κάνοντας σταθερά βήματα προς την καθιέρωση σε υψηλό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey