Εμπειρία ακόμα και ο... πάγκος για Βούρο

27/02/2013 - 22:24

Vouros_OSFP_pagkosΟ Πραξιτέλης Βούρος ήταν για πρώτη φορά στη 18άδα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, στον αποψινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που αναμφίβολα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καριέρα του Μυτιληνιού, φανερώνοντας την πρόοδο και την εξέλιξή του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 χάρη στο γκολ του Αμπντούν και μπορεί ο Μίτσελ να μην χρησιμοποίησε τον Βούρο στο ματς, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο "Πράξι" δεν κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες από τη συγκεκριμένη αποστολή πλάι στα μεγάλα αστέρια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ισπανός τεχνικός, που είχε και τον Βέργο στην αποστολή από την ομάδα νέων, προτίμησε να κάνει τις τρεις του αλλαγέες μετά το 67ο λεπτό του αγώνα, αντικαθιστώντας για λόγους τακτικής ποδοσφαιριστές όπως ο Αμπντούν, ο Φετφατζίδης και ο Μήτρογλου, περνώντας στο ματς βασικούς παίκτες όπως ο Τζιμπούρ, ο Ιμπαγάσα και ο Σιόβας.

Έτσι, το "βάπτισμα" του Πραξιτέλη Βούρου πήρε μια μικρή... παράταση, όμως είναι δεδομένο πως με την πορεία που έχει ο Μυτιληνιός είναι θέμα χρόνου να συμβεί και αυτό...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey