"Θρυλική" πρόκριση, αλλαγή ο Βούρος

28/02/2013 - 23:26

Olympiakos_K20_NextGen_Series_Vouros_panigyrikoΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη, που σκόραρε δύο φορές, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την Άντερλεχτ στο Καραϊσκάκη, πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει... όνειρα τελικού!

Ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βούρος έμεινε στον πάγκο, αφού προερχόταν από την αποστολή στα Γιάννενα για το ματς Κυπέλλου της πρώτης ομάδας και χρησιμοποιήθηκε από τον Μπερντ Στορκ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκη -στο οποίο βρέθηκε αρκετός κόσμος- στο 21' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουτσιώτη, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο νοκ άουτ ματς με την Άντερλεχτ για την φάση των «16» του του NextGen Series.

Η Άντερλεχτ ξαναμπήκε στην διεκδίκηση της πρόκρισης με γκολ του Ακεμπόνγκ στο 46ο λεπτό. Η... χαρά των Βέλγων όμως δεν κράτησε για πολύ. Στο 52' ο ρέφερι του αγώνα έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι ύστερα από χέρι του Τζααντί με αποτέλεσμα ο παίκτης των φιλοξενούμενων να αποβληθεί.

Στιις καθυστερήσεις η Άντερλεχτ είχε και την αποβολή του Λουκάκου μένοντας τελικώς με εννέα παίκτες.

Με το που έληξε το ματς υπήρξε πάντως ένταση και αναστάτωση στο γήπεδο καθώς οι Βέλγοι έπεσαν πάνω στον διαιτητή για διαμαρτυρίες. Είχαν ουκ ολίγα παράπονα από τον ρέφερι Καμπαξή κυρίως για τις δύο αποβολές που έδωσε στην διάρκεια της αναμέτρησης. Από την άλλη οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν στήσει το δικό τους... πάρτι!

Επόμενος αντίπαλος των Πειραιωτών είναι η Άστον Βίλα σε νοκ άουτ ματς, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Βλάχος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (82' Βούρος), Βουτσιώτης (71' Παπασάβας), Λύρας (82' Παιδάκης), Γκίνο (83' Σούκιας), Ιωαννίδης (74' Βέργος)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Κ20: Ρόιφ, Ντ' Αλμπέρτο (78' Καρβάλιο), Εμπεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντονέλτερ, Ταρφί (78' Ντεβίλντε), Νταφ (61' Ριβιτούζο), Ακεμπόνγκ, Σουμαρέ (46' Τζααντί), Ντιαρά (46' Χενέν)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey