Φλερτάρει με τα ημιτελικά ο Βούρος

20/03/2013 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2013 - 18:02

osfp_nextgen_villaparkΈτοιμη για τη μεγάλη μάχη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το NextGen Series, είναι η ομάδα νέων του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αγώνα την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Αυτή φυσικά δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε πιθανότατα η τελευταία μάχη για τους "ερυθρολεύκους", που τη φετινή σεζόν έχουν κάνει περήφανους τους φιλάθλους της ομάδας τους και δεν λένε να σταματήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Με τον Μυτιληνιό Πραξιτέλη Βούρο να παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, πρώτα ήρθε η πρόκριση σ' έναν όμιλο με ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έπειτα ο αποκλεισμός της Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τώρα έφτασε η ώρα της... Άστον Βίλα.

Αν τα παιδιά του Στορκ καταφέρουν να φύγουν νικητές ακόμα και στα πέναλτι από το Μπέμπιγχαμ, τότε θα προκριθούν στα ημιτελικά του NextGen Series και θα φτάσουν ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου. Βεβαίως είναι νωρίς ακόμα, όμως ποιος θα εμποδίσει τα νέα παιδιά να κάνουν όνειρα για το Final Four της διοργάνωσης στο Κόμο της Ιταλίας;

Θυμίζουμε την αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ: Χουτεσιώτης, Βλάχος, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας, Ιωαννίδης, Πραξιτέλης Βούρος, Βέργος, Παπασάβας, Παιδάκης, Πασαλίδης, Γκίνο, Σούκιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey