Πάγκος για Βούρο, αποκλεισμός για Ολυμπιακό!

20/03/2013 - 22:44 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2013 - 23:05

AstonVilla_OSFP_1-0Η Άστον Βίλα ήταν η μεγάλη νικήτρια του προημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό στη διοργάνωση του NextGen Series. Οι Άγγλοι επικράτησαν στο Μπέρμιγχαμ με 1-0 και προκρίθηκα στους "4" της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός προπονητής της ομάδες νέων του Ολυμπιακού Μπερντ Στορκ άφησε στον πάγκο τον Πραξιτέλη Βούρο, τον οποίο δε επέλεξε στη συνέχεια του ματς σε καμία από τις πέντε διαθέσιμες αλλαγές του.

Η απουσία του Μυτιληνιού ποδοσφαιριστή ήταν αισθητή, ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν η Άστον Βίλα προηγήθηκε στο σκορ, αιφνιδιάζοντας μόλις στο 12ο λεπτό με σκόρερ τον Μπερκ. Είναι ευρέως παραδεκτό εξάλλου ότι ο Βούρος προσδίδει ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων, κάτι που έχει αποδείξει και με την Εθνική ομάδα.

Στην πορεία και συγκεκριμένα στο β' ημίχρονο, ο Στορκ έριξε επιθετικογενείς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, παρά την υπεροπροσπάθεια των Πειραιωτών, που ήταν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη και είχαν μάλιστα δοκάρι με τον Γκίνο. Δοκάρι όμως είχε και η Άστον Βίλα με τον Γκρίλις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey