Πέρασε η Θύελλα από την Κω!

16/05/2021 - 18:54

Με μεγάλη νικήτρια τη Θύελλα Ραφήνας, μέσα στην Κω επί του ΑΟ Πυλίου (0-1) ολοκληρώθηκε το πιο ενδιαφέρον ματς της 9ης Αγωνιστικής στον 8ο Όμιλο, σε ένα παιχνίδι από το οποίο οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για το γκολ του Σπάρταλη στο 85ο λεπτό.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Ραφήνας πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη το απρόσμενο στραβοπάτημα του Αίαντα Σαλαμίνας, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από το Κερατσίνι (0-1). Στη Χίο, ο Αστέρας Βάρης είχε εύκολο έργο απέναντι στη Μικρασιατική (0-4), ενώ στην Ελευσίνα ο τοπικός Πανελευσινιακός κέρδισε νωρίτερα τον Αετό Λουτρών (3-1).

Αύριο η 9η Αγωνιστική συμπληρώνεται από τα παιχνίδια Ακράτητος-Πυθαγόρας (11:30) και Αιολικός - ΑΟ Καραβά (15:00).

Σε περίπτωση νίκης του Αιολικού αύριο, θα βρεθεί ισόβαθμος με τη Θύελλα στην κορυφή του πίνακα. Πρώτο κριτήριο πλέον για την ΕΠΟ είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, με την ομάδα της Ραφήνας να βρίσκεται στο +3 από τον Αιολικό με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Για τη Θύελλα απομένουν τα εντός έδρας ματς με Αετό Λουτρών (10η) και Πυθαγόρα Σάμου (11η), ενώ ο Αιολικός -πέραν του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Καραβά (9η)- υποδέχεται στη Μυτιλήνη τον Αίαντα Σαλαμίνας (10η) και ταξιδεύει στα Λιόσια για να αγωνιστεί με τον Ακράτητο (11η).

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 8ου ΟΜΙΛΟΥ στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey