Κλήρωσε για την Α' Φάση

04/09/2015 - 12:06

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/9) η κλήρωση της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Βάσει της προκήρυξης, έπρεπε να προκύψουν 16 ομάδες που θα περνούσαν στη Β' Φάση των «32» του θεσμού και έτσι από την κληρωτίδα βγήκαν μόλις δύο ζευγάρια, ενώ 14 ομάδες πέρασαν άνευ αγώνα.

Για τα δυο εισιτήρια πρόκρισης θα αναμετρηθούν Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα και Αχαρναϊκός-ΑΟ Τρίκαλα. Οι αγώνες θα είναι διπλοί και έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου, με τις ρεβάνς για τις 15-17 του ίδιου μήνα.

Στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκοντι ήδη πλέον οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Κισσαμικός, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Χανιά, που πλαισιώνουν τις ομάδες της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση έγινε κανονικά και χωρίς απρόοοπτα, καθώς η ΕΠΟ θεωρεί πως δεν ανατρέπονται οι αποφάσεις των Επιτροπών (άρθρο 61) και συνεπώς οι προσπάθειες των Άρη και Κέρκυρας δεν θα έχουν ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Τέλος, αναφορικά με τις ημερομηνίες των αγώνων της 1ης Αγωνιστικής των ομίλων στη Β' φάση, προέκυψε αλλαγή. Συγκεκριμένα, η Super League ενημέρωσε πως η αγωνιστική της που θα αναβληθεί λόγω των εκλογών (20/9) θα διεξαχθεί ακριβώς τις ημερομηνίες που είχε προβλέψει η ΕΠΟ για τα πρώτα ματς των ομίλων. Έτσι, αναμένεται νέα ενημέρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την πρεμιέρα της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey