Ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή!

05/09/2015 - 23:22 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2015 - 00:44

Πρεμιέρα το απόγευμα στα γήπεδα της Λέσβου για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, με ένα μέρος της 1ης Αγωνιστικής στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου και συγκεκριμένα πέντε αναμετρήσεις, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που τις παρακολούθησαν.

Το δεύτερος μέρος της 1ης Αγωνιστικής πραγματοποιείται αύριο Κυριακή, με παιχνίδια που αφορούν την Α' Φάση, η οποία από φέτος διεξάγεται σε ομίλους.

Αποτελέσματα

Α' Όμιλος
Οδυσσέας Ελύτης-Μεσότοπος 2-0 (0-0)
Βουλγαρέλλης, Βασιλακάκης, Μεστρός - Ενωσιακό Θερμής

Καλύτερος ο Οδυσσέας Ελύτης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφερε να φύγει νικητής από το Ενωσιακό της Θερμής με σκορ 2-0 κόντρα στο μαχητικό Μεσότοπο. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε δίχως γκολ, αλλά στην επανάληψη ο Οδυσσέας Ελύτης βρήκε τον τρόπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, αρχικά με τον Πιπερά και εν συνεχεία με τον Καγιάτσκα.

Προοδευτική Σκ. Καλ.-Πολιχνίτος 2-0 (0-0)
Βουρανής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, σε ένα 45λεπτο όπου η Προοδευτική έδειχνε λίγο πιο απειλητική από τον Πολιχνίτο. Και στην επανάληψη φρόντισε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, αρχικά με τον Κουτσιανίτη και εν συνεχεία με τον Κουμέλλη, που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής με 2-0. Βέβαια, όλα θα μπορούσαν να έχουν πάρει διαφορετική τροπή, αν ο Καββαδάς δεν αστοχούσε σε πέναλτι για τον Πολιχνίτο στο 0-0.

  Α' Όμιλος Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 3 2-0
2. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3 2-0
3. Πολιχνίτος 0 0-2
4. Μεσότοπος 0 0-2

Δ' Όμιλος
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Φίλια 4-2 (1-2)
Πατσατζής, Πούλος, Βλουτέλλης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας

Ανατροπή για τον Ατρόμητο, απέναντι σε μια Φίλια που ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να προηγείται με 0-2, χάρη στα γκολ των Καλούλι και Φιλιανού. Η ομάδα της Ανεμώτιας κατόρθωσε να μειώσει με τον Κανόγλου σε 1-2 πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της, να φτάσει αρχικά στην ισοφάριση με γκολ του Νανίδη και τελικώς στη νίκη, με δύο τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο, των Μπίρη (85') και Νερατζή (90'). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι σημάδεψαν και τρεις φορές τα δοκάρια, δύο με τον Μπίρη και μία με τον Ράπτη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Απόλλων Δαφίων 1-0 (0-0)
Μποντάκης, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου

Σε ένα μοιρασμένο ματς, όπου ο Αλκιβιάδης είχε μια ελαφρά υπεροχή έναντι του Απόλλωνα Δαφίων, το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο υπέρ της ομάδας του Κάτω Τρίτους, που σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κατσούρη, από την άσπρη βούλα του πέναλτι, έπειτα από χέρι εντός περιοχής, στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Ρεπό: Κεραυνός Αφάλωνα

  Δ' Όμιλος Β. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας 3 4-2
2. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3 1-0
3. Κεραυνός Αφάλωνα 0 0-0
4. Απόλλων Δαφίων 0 0-1
5. Φίλια 0 2-4


Ε' Όμιλος
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών 2-2 (1-2)
Κουκούλας, Λυρής, Καραγιάννης - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αετός Λουτρών φρόντισαν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο παρά το ότι βρίσκονται πολύ νωρίς στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μαγγανά, ωστόσο η ομάδα των Λουτρών κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή στο πρώτο 45λεπτο, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Κροτσίδα και κάνοντας το 1-2 με όμορφο γκολ του Κουκέλλη. Ο Αετός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά στην επανάληψη ο Διαγόρας είχε τις φάσεις για να γυρίσει το ματς. Τελικώς, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε με τον Φιλιανό και το τελικό 2-2 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς.

  Ε' Όμιλος Β. Γκολ
1. Αετός Λουτρών 1 2-2
2. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1 2-2
3. Αιγέας Πλωμαρίου 0 0-0
4. Αχιλλέας Πέτρας 0 0-0
5. Παπανικολής Ερεσού 0 0-0

Ορισμοί διαιτησίας

Β' Όμιλος (6/9, 17:30)
Αναγέννηση Γέρας-Αρίων Μήθυμνας
Πούλος, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου

Ερμής Παμφίλων-Παλλεσβιακός
Κάντας, Καρδάσης, Οικονόμου - Γήπεδο Παμφίλων

Γ' Όμιλος (6/9, 17:30)
Βύρων Μόριας-Ταξιάρχης Μανταμάδου
Μπάλιακα, Πασινιός, Μεστρός - Γήπεδο Λουτρών

Αίγειρος Μυστεγνών-Όλυμπος Αγιάσου
Λέκκας, Ψαρρός, Σαρλής - Ενωσιακό Θερμής

Ε' Όμιλος (6/9, 17:30)
Αχιλλέας Πέτρας-Παπανικολής Ερεσού
Συβρής, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής - Γήπεδο Πέτρας

Ρεπό: Αιγέας Πλωμαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey