Μάχη για την πρόκριση μέχρι το τέλος!

17/09/2015 - 13:23 Τελευταία τροποποίηση στις 17/09/2015 - 15:06

Συνέχεια στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου, χθες το απόγευμα, με αναμετρήσεις στους δύο ομίλους των πέντε ομάδων και συναρπαστικές μάχες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Δ' Όμιλος

4η Αγωνιστική
Απόλλων Δαφίων - Φίλια 1-0 (0-0)

Γερά στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε ο Απόλλων Δαφίων, που κέρδισε τη Φίλια με σκορ 1-0 και έφτασε έτσι τους 7 πόντους, ισοβαθμώντας με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, σε έναν όμιλο από τον οποίο περνάνε στα προημιτελικά οι δύο πρώτοι! Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής, πέτυχε ο Βασίλης Καραμήτρος, 10 λεπτά πριν το φινάλε με όμορφο σουτ. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο η ομάδα των Δαφίων αξιοποίησε την εδαφική της υπεροχή και έφτασε στη νίκη.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους - Κεραυνός Αφάλωνα 2-3 (2-2)

Εξαιρετικό ματς πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αλκβιάδη και Κεραυνού, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αφάλωνα με 2-3! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαφείρη Χαρατσιάρη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με κεφαλιά του Βασίλη Χαραλάμπους, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ο Αλκιβιάδης πίεσε και έφτασε στο 2-1 με πέναλτι - γκολ του Κατσούρη. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Ζουμπίλης, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Κεραυνό με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Γιώργου Κομνηνού βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με τον Λάμπη Κανόγκα, μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια. Στην επανάληψη υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά ο Κεραυνός έδειξε να το πιστεύει περισσότερο και έφτασε στο τελικό 2-3 με γκολ του Βαρνά.

Ρεπό: Ατρόμητος Ανεμώτιας

  Δ' Όμιλος Β. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας 7 6-3
2. Απόλλων Δαφίων 7 3-2
3. Κεραυνός Αφάλωνα 4 6-6
4. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3 3-4
5. Φίλια 1 5-8


5η Αγωνιστική
Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Φίλια-Αλκβιάδης Κ. Τρίτους
Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Ε' Όμιλος

4η Αγωνιστική
Παπανικολής Ερεσού - Αετός Λουτρών 0-3 (0-1)

Τις πιθανότητές του στο ακέραιο για πρόκριση στα προημιτελικά διατήρησε ο Αετός Λουτρών, που επιβλήθηκε μέσα στην Ερεσό του τοπικού Παπανικολή με σκορ 0-3. Η ομάδα των Λουτρών πήρε το προβάδισμα με γκολ του Παντελή Σπάρταλη από το πρώτο 45λεπτο και έφτασε στο τελικό 0-3 με δύο τέρματα από τους Παλάση και Σκαλοχωρίτη, πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Από την άλλη μεριά, οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου για τον Παπανικολή, μόνο ως πολύ δυνατά τεστ εν όψει του πρωταθλήματος μπορούν να θεωρηθούν, βοηθώντας τους ανθρώπους της ομάδας να βελτιώσουν τον τόπο παιχνιδιού τους.

Αχιλλέας Πέτρας - Αιγέας Πλωμαρίου 1-2 (0-1)

Στην Πέτρα, ο Αιγέας δραπέτευσε με το "2" από την έδρα του Αχιλλέα, με γκολ που σημείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Γιώργος Γιαννίκος, που ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο ίδιος παίκτης είχε δώσει το προβάδισμα στο συγκρότημα του Στέλιου Μουντανάρη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Γιώργος Σκαρακάκης. Παρά το τελικό εύθραυστο σκορ, η ομάδα του Πλωμαρίου θα μπορούσε να έχει πετύχει μια πιο άνετη νίκη, εάν η μπάλα δεν προσέκρουε στα δοκάρια της εστίας του Αχιλλέα σε τέσσερις περιπτώσεις, δύο σε προσπάθειες του Ανήφορου και ακόμα δύο σε αντίστοιχες των Χρυσάφη και Γιαννίκου.

Ρεπό: Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

  Ε' Όμιλος Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 7 15-3
2. Αετός Λουτρών 7 7-2
3. Αιγέας Πλωμαρίου 6 7-4
4. Αχιλλέας Πέτρας 3 4-10
5. Παπανικολής Ερεσού 0 2-16

5η Αγωνιστική
Αιγέας Πλωμαρίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
Αετός Λουτρών-Αχιλλέας Πέτρας
Ρεπό: Παπανικολής Ερεσού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey