Προκρίσεις για Αίγειρο Μυστεγνών και Οδυσσέα Ελύτη!

24/09/2015 - 09:27 Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2015 - 10:04

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον Α' και στον Γ' Όμιλο του Κυπέλλου Λέσβου, σε παιχνίδια που είχαν αναβληθεί το σαββατοκύριακο λόγω των εκλογών. Την πρόκριση από τον Α' Όμιλο πήρε ο Οδυσσέας Ελύτης, ενώ από τον Γ' Όμιλο ο Αίγειρος Μυστεγνών.

Α' Όμιλος

2η Αγωνιστική
Μεσότοπος-Πολιχνίτος 2-2 (1-1)

Ενδιαφέρον σε εξέλιξη ματς, σε ένα γήπεδο βαρύ λόγω της βροχής, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται στη λήξη του βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Μεσότοπος μπήκε μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Κοκκώνη, όμως λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Πολιθχνίτος ισοφάρισε με γκολ του Νικέλλη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μηνά Ιωσηφέλλη. Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, που πέτυχαν το 1-2 με σκόρερ τον Λοκό. Όμως ο Μεσότοπος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έφερε κε νέου το ματς στα ίσα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλάμη, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Κουρλή, για να φύγει νικητής από το γήπεδο.   

Οδυσσέας Ελύτης - Προοδευτική Σκ. Καλ. 7-0

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Οδυσσέας Ελύτης την αναμέτρηση με αντίπαλο την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, επικρατώντας με το ευρύ 7-0! Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0, επιβαλλόντας πλήρως το ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. Σκόρερς για τους νικητές χρίσθηκαν οι Τσιμπούκης (2), Κιούρκος (2), Παπουτσιδέλλης (2) και Μαρίνος. Μάλιστα, το σκορ για τον Οδυσσέα Ελύτη θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αν οι Μαρίνος και Πιπεράς δε σημάδευαν τα δοκάρια σε ισάριθμες περιπτώσεις.

  Α' Όμιλος Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 6 9-1
2. Μεσότοπος 4 6-4
3. Πολιχνίτος 4 3-4
4. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3 2-11

 

Γ' Όμιλος

2η Αγωνιστική
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Όλυμπος Αγιάσου 1-2

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, ο Όλυμπος Αγιάσου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου με σκορ 1-2 επί του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Το σκορ άνοιξε ο Λεωνίδας Καλουτζής, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χατζηδημητρίου. Τη λύση έδωσε τελικά ο Τσομπανέλλης, χαρίζοντας με δικό του γκολ τη νίκη στην ομάδα της Αγιάσου.

Βύρων Μόριας -Αίγειρος Μυστεγνών 0-3

Καθολική υπεροχή του Αίγειρου, που έκανε το 3 στα 3 στον Γ' Όμιλο χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε γκολ! Η ομάδα των Μυστεγνών προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Λεωνταρίτης. Ο Βύρων είχε μια καλή ευκαιρία στην επανάληψη, όμως υπέκυψε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, που με δύο ακόμα γκολ του Γιώργου Συβρή, έφυγε με το τρίποντο από το "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας.

  Γ' Όμιλος Β. Γκολ
1. Αίγειρος Μυστεγνών 9 12-0
2. Βύρων Μόριας 4 3-4
3. Όλυμπος Αγιάσου 3 3-6
4. Ταξιάρχης Μανταμάδου 1 1-9

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey