Προκρίσεις σε Δ' και Ε' Όμιλο

30/09/2015 - 23:32 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2015 - 16:05

Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου, με μία μόνο εκκρεμότητα στον Β' Όμιλο αφού όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης ο αγώνας μεταξύ Παλλεσβιακού-Αναγέννησης Γέρας, που δεν είχε διεξαχθεί λόγω καθυστερημένης άφιξης γιατρού στο γήπεδο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια.

Από τον Όμιλο είχε προκριθεί από την περασμένη εβδομάδα ο Οδυσσέας Ελύτης. Στο Β' Όμιλο τα πάντα είναι ανοικτά, με την Αναγέννηση Γέρας να κρατά την τύχη της στα χέρια της, αφού με νίκη επί του Παλλεσβιακού θα προκριθεί στα προημιτελικά, ενώ σε κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ευνοηθεί ο Αρίων Μήθυμνας. Στον Γ' Όμιλο το προνομιούχο εισιτήριο είχε εξασφαλίσει με εμφατικό τρόπο ο Αίγειρος Μυστεγνών. Από τον Δ' Όμιλο πέρασαν ο Ατρόμητος Ανεμώτιας και ο Απόλλων Δαφίων, ενώ από τον Ε' Όμιλο συνεχίζουν στο θεσμό ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και ο Αετός Λουτρών, αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τον Αιγέα Πλωμαρίου!

Α' Όμιλος

  Βαθμολογία Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 6 9-1
2. Μεσότοπος 4 6-4
3. Πολιχνίτος 4 3-4
4. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3 2-11

 

Β' Όμιλος

3η Αγωνιστική

Αναγέννηση Γέρας-Ερμής Παμφίλων 3-3
Παντελαίων, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχε η αναμέτρηση στον Παπάδο, με την ομάδα των Παμφίλων να προηγείται στο ημίχρονο με σκορ 1-3 και σκόρερς τους Βουργουτζή, Ρομέο και Αναιρούση με πέναλτι, φάση κατά την οποία αποβλήθηκε ο Ξωχέλλης για μαρκάρισμα στον Βουργουτζή. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Τρεμούλα και παρά το ότι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημιχρονο έφτασαν στην ισοφάριση με δύο γκολ του Παυλέλλη, για το τελικό 3-3. 

Αρίων Μήθυμνας-Παλλεσβιακός 1-0
Λέκκας, Φαναρτζής, Ψύλλος - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Ο Αρίων νίκησε στη Μήθυμνα με σκορ 1-0 τον Παλλεσβιακό, χάρη σε γκολ που σημείωσε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Χατζητάκης και θα χρειαστεί να περιμένει τον αγώνα Παλλεσβιακού-Αναγέννησης Γέρας για να διαπιστώσει αν θα προκριθεί. Οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Βουρσούκη.

  Β' Όμιλος Β. Γκολ
1. Αρίων Μήθυμνας 6 2-3
2. Αναγέννηση Γέρας* 4 6-3
3. Παλλεσβιακός* 3 2-1
4. Ερμής Παμφίλων 1 3-6

*Ο αγώνας Παλλεσβιακού-Αναγέννησης Γέρας θα επαναληφθεί έπειτα από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ

 

Γ' Όμιλος

  Γ' Όμιλος Β. Γκολ
1. Αίγειρος Μυστεγνών 9 12-0
2. Βύρων Μόριας 4 3-4
3. Όλυμπος Αγιάσου 3 3-6
4. Ταξιάρχης Μανταμάδου 1 1-9

 

Δ' Όμιλος

4η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2

Βουρανής, Συβρής, Μεστρός - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ατρόμητου Ανεμώτιας από το γήπεδο Παμφίλων, όπου αντιμετώπισε τον Κεραυνό Αφάλωνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία  στο παιχνίδι τους, επικρατώντας με 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Ράπτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο  ίδιος. Στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως ο Κεραυνός του Γιώργου Κομνηνού προσπάθησε για την ισοφάριση, η ομάδα της Ανεμώτιας πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Θόδωρο Μαστέλλο στο 70' με κοντινό πλασέ.αιχνίδι βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός ζήτησε την ισοφάριση όμως ο Θόδωρος Μαστέλλος στο 70΄με κοντινό πλασέ. 

Φίλια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-3

Πατσατζής, Βασιλακάκης, Βλουτέλλης - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Νίκη γοήτρου πέτυχε η Φίλια, στην έδρα της με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 5η Αγωνιστική της Α' Φάσης του Κυπέλλου Λέσβου. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και προηγήθηκαν με γκολ του Καλούλι στο ξεκίνημα. Ο Αλκιβιάδης, έχοντας τον αέρα με το μέρος του στο πρώτο 45λεπτοκατόρθωσε με καταπληκτική ευστοχία να πάρει προβάδισμα με 3-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως η Φίλια ήταν ανώτερη, με τον άνεμο πλέον στο πλευρό της, κάνοντας την ανατροπή. Ο Καλούλι μείωσε με το ξεκίνημα σε 2-3 και πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, εκτελώντας το εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς και πάλι από τον Καλούλι! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, πέρασε με λόμπα την μπάλα πάνω από τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ πίσω από το κέντρο (!) την έστειλε στο βάθος της εστίας του Αλκιβιάδη, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

  Δ' Όμιλος Β. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας 10 8-3
2. Απόλλων Δαφίων 7 3-2
3. Φίλια 4 9-11
4. Κεραυνός Αφάλωνα 4 6-8
5. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3 6-8


Ε' Όμιλος

4η Αγωνιστική

Αιγέας Πλωμαρίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-1

Κουλουδής, Μπάλιακα, Λυρής - "Μιχαλέλειο" Πλωμαρίου
Παρατητηρής αγώνα: Σημιτζής

Νικηφόρα πέρασε και μέσα από το "Μιχαλέλειο" ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, επικρατώντας του τοπικού Αιγέα Πλωμαρίου με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Δημήτης Βαμβουκλής, στο 35ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν την ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αφού ο Χατηκυριάκος αστόχησε σε νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις, ωστόσο χάρη στους τρεις βαθμούς κατόρθωσαν να πάρουν το ένα εκ των δύο προνομιούχων εισιτήριων για τα προημιτελικά.

Αετός Λουτρών-Αχιλλέας Πέτρας 4-2

Μποντάκης, Κάντας, Καραγιάννης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατητηρής αγώνα: Ντουνιάς

Ο Αετός Λουτρών εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, νικώντας τον αδιάφορο βαθμολογικά Αχιλλέα Πέτρας με σκορ 4-2, σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 45λεπτο και προηγήθηκαν με σκορ 4-0. Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη άνοιξε ο Γ. Δασκάλου, το 2-0 ο Καλιμαντζέρος, το 3-0 ο Κουκέλλης, ενώ το -0 σημειώθηκε με αυτογκόλ. Στην επανάληψη, ο Αετός έριξε... στροφές, με τον Αχιλλέα Πέτρας να παίρνει τα ηνία της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να μειώσει αρχικά με τον Σ. Συμενή και εν συνεχεία με τον Μ. Τασσόπουλο, ενώ πέτυχε και ένα ακόμα γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν την υπόδειξη λανθασμένη.

Ρεπό: Παπανικολής Ερεσού

  Ε' Όμιλος Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 10 16-3
2. Αετός Λουτρών 10 11-4
3. Αιγέας Πλωμαρίου 6 7-5
4. Αχιλλέας Πέτρας 3 4-10
5. Παπανικολής Ερεσού 0 2-16

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey