Μπέρδεμα με το... καλημέρα!

15/09/2017 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2017 - 14:45

Ανακατωσούρα με το... καλημέρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18, αφού τα ματς του Κυπέλλου Λέσβου που είναι προγραμματισμένα για το σαββατοκύριακο λίγο έλειψε να βρεθούν στον... αέρα!

Αιτία οι άδειες τέλεσης αγώνων, που εκδίδονταν μέχρι πέρυσι από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το αρμόδιο Τμήμα Αθλητισμού και Πολιτισμού. Η ΕΠΣ Λέσβου συμπεριέλαβε στη φετινή προκήρυξη των διοργανώσεών της μια τροποποίηση ως προς τον τρόπο απόκτησης του συγκεκριμένου εγγράφου, η οποία όμως πέρασε στα... ψιλά από τα σωματεία. Ενώ μέχρι πρότινος η ίδια η διοργανώτρια αρχή έπαιρνε ομαδικές άδειες, κοινοποιώντας τα αγωνιστικά της προγράμματα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, φέτος έπρεπε κάθε σωματείο να λειτουργήσει μεμονωμένα για τους εντός έδρας αγώνες του.

Ωστόσο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα μια χθεσινή υπενθύμιση της ΕΠΣ Λέσβου στην ιστοσελίδα της να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις! Σωματεία που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια σήμερα το πρωί, καταθέτοντας τις αιτήσεις τους, έφυγαν άπρακτα, αφού ενημερώθηκαν πως από τις 26 Ιουνίου έχει αλλάξει η απόφαση Α.Δ.Α. για τον έλεγχο καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ωστόσο κανείς από την Περιφέρεια δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει και τις διοργανώτριες αρχές ανά Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να προκληθεί συνολική σύγχυση.

Τελικώς, με παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου, η Ένωση έλαβε ομαδική άδεια τέλεσης αγώνων για το σαββατοκύριακο από τον Δήμο Λέσβου και έτσι η Α' Φάση του Κυπέλλου Λέσβου θα διεξαχθεί κανονικά. Ωστόσο, θα πρέπει πλέον την ερχόμενη εβδομάδα όλες οι ομάδες να μεριμνήσουν για την εξασφάλιση ξεχωριστής άδειας τέλεσης αγώνων, καταθέτοντας και το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν λάβει από την Ένωση, προκειμένου να μην βρεθούν προ... εκπλήξεως στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey