Μένει ως έχει ο ημιτελικός

22/12/2017 - 16:51

Διαγόρας και Αιολικός έχουν κληρωθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου, σε έναν πρόωρο τελικό ουσιαστικά στο θεσμό. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Λέσβου είχαν αποφασίσει από κοινού ο νοκ άουτ αγώνας να διεξαχθεί στις 3 Γενάρη και αυτό θα ισχύσει τελικά, παρά την επιθυμία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής να μετατεθεί λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Διαγόρας, με νέο προπονητή πλέον τον Στέλιο Μουντανάρη μετά την παραίτηση του Χρήστου Πελέκη, εξέφρασε την επιθυμία να μην ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά με το συγκεκριμένο ματς, πηγαίνοντας έτσι κατευθείαν στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου (το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 10/1 και όχι στις 7/1).

Από την πλευρά του όμως ο Αιολικός δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει στην αλλαγή αυτή, αφού ουσιαστικά η αρχική συμφωνία των δύο ομάδων βασιζόταν στο να εκτίσουν ποινές από κάρτες οι ποδοσφαιριστές για να είναι διαθέσιμοι στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο ημιτελικός-ντέρμπι στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου με σέντρα στις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς, που αν ολοκληρωθεί ισόπαλο στο 90λεπτο θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον υπάρχει εκ νέου ισοπαλία, θα ακολουθήσει η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey