Καλή χρονιά με ντέρμπι!

02/01/2018 - 15:45 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2018 - 15:48

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αιολικός καλωσορίζουν το 2018 με το μεταξύ τους ντέρμπι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου, την Τετάρτη (3/1) με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι.

Ο αγώνας έχει κληρωθεί να διεξαχθεί στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τη νέα χρονιά σχεδόν όπως ολοκλήρωσαν την περσινή, αφού είχαν αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο και στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με τον Αιολικό να φεύγει νικητής (0-1) χάρη στο γκολ του Κρητικού.

Αυτή τη φορά, το έπαθλο δεν θα είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Αν αναλογιστεί κανείς, μάλιστα, πως πρόκειται για πρόωρο τελικό αφού αγωνίζονται αντίπαλοι οι δύο εκπρόσωποι του νησιού στη Γ΄ Εθνική, αντιλαμβάνεται εύκολα πως ο νικητής θα βάλει αυτόματα το ένα χέρι του πάνω στην κούπα του κυπελλούχου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ο έτερος ημιτελικός του νησιού θα διεξαχθεί λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ανάμεσα στον Μεσότοπο και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ξανά στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής. Σημειώνεται, ότι όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί υπέρ-τελικός σε επίπεδο Νομού με τον αντίστοιχο κυπελλούχο Λήμνου, σε έδρα της Λέσβου.

Αγωνιστικά, τόσο ο Διαγόρας όσο και ο Αιολικός προέρχονται από τη διακοπή των Χριστουγέννων. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, παρότι είναι βέβαιο ότι θα προκύψει ενίσχυση, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο θα βασιστούν στο υπάρχον ρόστερ. Σημειολογικά, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αναμένεται να εμφανιστεί κάπως διαφορετική, λόγω της αλλαγής προπονητή με τον Χρήστο Πελέκη να αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από τον Παναργειακό και τον Στέλιο Μουντανάρη να αναλαμβάνει το σύλλογο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Βουρανής, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Μεστρό και Ψύλλο. Τέταρτος ορίστηκε ο Βλουτέλλης και παρατηρητής θα είναι ο Λεωνίδας Σταυρινός. Σημειώνεται ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον στο τέλος της το αποτέλεσμα παραμένει ισόπαλο, τότε όλα θα κριθούν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey