Επεισοδιακός ημιτελικός!

03/01/2018 - 16:42 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2018 - 18:15

Από διακοπή μιας ώρας σημαδεύτηκε ο ημιτελικός του Κυπέλλου Λέσβου μεταξύ Διαγόρα και Αιολικού στην Αγία Παρασκευή, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μυτιλήνης με 0-1 σε ένα ματς που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Με το σκορ 0-1 υπέρ του Αιολικού από το γκολ του Μπουρού (34'), δημιουργήθηκε ένταση αφού ο Διαγόρας διαμαρτυρήθηκε πως είχε προηγηθεί χέρι του Χρήστου. Ο Μέρο έπιασε την μπάλα χωρίς ο διαιτητής Βουρανής να σφυρίξει, υποδεικνύοντας τελικά φάουλ υπέρ του Αιολικού, το οποίο εκτελέστηκε γρήγορα και απέφερε το 0-1 μετά από σέντρα του Λαλά, προβολή του Χρήστου, απόκρουση του Μαλλή και κοντινό πλασέ του Μπουρού.

Είχε προηγηθεί ακυρωθέν γκολ του Διαγόρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόρνταν, με την μπάλα να περνά από πολλά πόδια και κατέληξε στα δίχτυα με τον επόπτη Ψύλλο να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ και τον Βουρανή να ακυρώνει το γκολ.

Ακολούθησε νέα ένταση και στην επόμενη αμφισβητούμενη απόφαση, ένα πλάγιο άουτ συγκεκριμένα, φίλαθλοι του Διαγόρα επιτέθηκαν φραστικά στον βοηθό διαιτητή Ψύλλο, ενώ κάποιος θεώρησε έξυπνη κίνηση να του πετάξει ένα ποτήρι καφέ.

Ο Βουρανής διέκοψε το ματς στο 42ο λεπτό και έφυγε στα αποδυτήρια, αρνούμενος αρχικά να συνεχίσει το παιχνίδι. Είχε προηγηθεί ένταση και κατά την αποχώρηση της διαιτητικής τριάδας, με τους λιγοστούς αστυνομικούς να μην μπορούν να διατηρήσουν την τάξη.

Μετά από μια ώρα και ενω είχε ήδη δοθεί εντολή στους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν στα αποδυτήρια, ο Βουρανής άλλαξε την απόφαση του με την παραίνεση των ανθρώπων του Διαγόρα και τη σύμφωνη γνώμη του Αιολικού, βγαίνοντας ξανά στο γήπεδο.

Αφού παίχθηκε το τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άμεσα το β' ημίχρονο.

Ο Αιολικός είχε καλή ευκαιρία σε τετ α τετ του Μπουρού στο 50', με τον Μαλλή να αποκρούει. Ο Διαγόρας απείλησε σε σουτ του Τσομπανέλλη, αλλά ο Ζαχαρής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 63' τα νεύρα επέστρεψαν, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μιχαλάκης, πιθανόν για εξύβριση του διαιτητή με νέο κύκλο διαμαρτυριών, αφού ο Διαγόρας ζητούσε φάουλ υπέρ του Μιχαλάκη το οποίο δεν δόθηκε.

Οι φίλοι του Διαγόρα ήταν έξαλλοι και μάταια ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και οι συνεργάτες του προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος.

Μία ακόμα καλή στιγμή για τον Αιολικό ήρθε από ένα μακρινό σουτ του Παληγεώργου, που έφυγε άουτ στο 84'. Στο 90' πιάστηκαν στα χέρια Κεσίδης και Β. Παρέλλης με τους πιο ψύχραιμους να παρεμβαίνουν. 

Συνθέσεις 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Στ. Μουντανάρης): Μαλλής, Τοπάλι, Κρασουδάκης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Τσομπανέλλης (77' Λαζαρίδης), Τζόρνταν (62' Κίστα), Μαλακός (62' Β. Παρέλλης), Μιχαλάκης, Δ. Παρέλλης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Ζαχαρής, Κρητικός, Νυφαδόπουλος, Τάχιας, Καπταγιάννης, Διακορώνας (83' Κεσίδης), Λαλάς (63' Λαμπράκης), Παληγεώργος, Χρήστου (80' Παπαδόπουλος), Μπουρούς (70' Κριπιντίρης), Παλαμουτσής 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey