Σχεδόν έτοιμο και... στολισμένο Γήπεδο Λουτρών!

25/12/2015 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 25/12/2015 - 19:35

Με τον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Λουτών να έχει σχεδόν επιστρωθεί με τον συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς, συνεχίζονται οι εργασίες παρά τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, το έργο αναμένεται να έχει παραδοθεί ως τα μέσα Γενάρη και άπαντες περιμένουν πλέον τα... εγκαίνια ενός ακόμα ποδοσφαιρικού γηπέδου στο νησί, που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Οι άνθρωποι των Λουτρών κυριολεκτικά δεν... κρατιούνται και σε μια προσπάθεια να χαρούν από τώρα το ανακαινισμένο γήπεδο, τοποθέτησαν έπειατα από ενέργειες του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Βασίλη Μαμώλη μέχρι και δεντράκι στη σέντρα του, πιστοί στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων! Εξάλλου, η μετατροπή του γηπέδου από χωμάτινο σε συνθετικού τάπητα, μια επιθυμία και ένα όνειρο χρόνων, λογίζεται πια ως δώρο, που φέρνει στο χωριό ο... Άη - Βασίλης!

Οι φωτογραφίες που απέστειλαν αναγνώστες του "SL" είναι ενδεικτικές, τόσο της προόδου των εργασιών, όσο και της χαράς των ανθρώπων των Λουτρών με το στολισμένο δέντρο, το οποίο μάλιστα πριν λίγη φωταγωγήθηκε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey