Σκέψεις και για πρωτάθλημα νέων με άλλες ηλικίες

22/09/2016 - 11:37

Πριν λίγες ημέρες η ΕΠΣ Λέσβου πραγματοποίησε τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων υποδομής της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο υπάρχουν σκέψεις και για προσθήκη μιας ακόμα διοργάνωσης, σε διαφορετικές ηλικίες.

Αφορμή για αυτή την εξέλιξη αποτέλεσε το ενδιαφέρον που εξέφρασαν κάποιοι σύλλογοι για συμμετοχή στο πρωτάθλημα νέων και ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999 και 2000, πλην όσων έχουν βάσει προκήρυξης δικαίωμα συμμετοχής (γεννηθέντες 2001-2002). 

Η ΕΠΣ Λέσβου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της το αίτημα αυτό, προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση - πρόσκληση προς τα σωματεία, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα νέο πρωτάθλημα αποκλειστικά για αυτές τις ηλικίες (γεννηθέντες 1999-2000), αφού η υπάρχουσα προκήρυξη δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Φυσικά, μιλάμε για μία επιπρόσθετη διοργάνωση, άρα και ένα μικρό επιπρόσθετο κόστος για τους συλλόγους, που ευελπιστούσαν πως θα μπορέσουν να εντάξουν στο υπάρχον πρωτάθλημα νέων και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Από τη στιγμή όμως που υπήρχαν διαφωνίες, η λύση που προτείνει η ΕΠΣΛ για ένα νέο πρωτάθλημα αποκλειστικά για τους γεννηθέντες 1999-2000 είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, όσοι σύλλογοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα νέων (γεννηθέντες 1999-2000) μπορούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους επίσημα προς την ΕΠΣΛ μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey