Μαστέλλος: "Πολλά θετικά στοιχεία σε παίδες και νέους"

05/10/2016 - 17:05 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2016 - 17:16

Με τις προπονήσεις των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου να έχουν ήδη ξεκινήσει και συνολικά 78 ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στην προεπιλογή, το "SL" συνομίλησε με τον ενωσιακό προπονητή Παναγιώτη Μαστέλλο, για μια πρώτη εκτίμηση αναφορικά με το φετινό επίπεδο των ομάδων, αλλά και τις αλλαγές της διοργάνωσης.

"Ξεκινήσαμε και για φέτος τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων σε νέους και παίδες, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι αλλαγές που φέρνει φέτος η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφορικά με την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων, δίνει σε όλους τους προπονητές τη δυνατότητα να προσέξουν τα παιδιά καλύτερα, χωρίς τη δεδομένη πίεση του χρόνου, που υπήρχε άλλες χρονιές. Το ευχάριστο είναι ότι και όλοι οι παίκτες και στις δυο ομάδες, τόσο σε νέους όσο και σε παίδες, έχουν δείξει πολλά θετικά στοιχεία όσον αφορά το αγωνιστικό τους επίπεδο.", επεσήμανε ο Λέσβιος κόουτς.

Αναφερόμενος στα όσα θα ακολουθήσουν, ο Παναγιώτης Μαστέλλος έδωσε μέσα από το "SL" και την είδηση για την πραγματοποίηση κάποιων φιλικών αγώνων: "Κατ' αρχήν, ελπίζω και εύχομαι ότι οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, αλλά και στους φιλικούς αγώνες, που θα παίξουμε το επόμενο διάστημα, δοκιμάζοντας όλα όσα δουλεύουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις αποστολές και των δύο ομάδων. Εξάλλου, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι τον Ιανουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey