Ψαρρόπουλος: "Δε συνομιλώ με αγνώστους"

12/10/2016 - 16:10 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2016 - 16:20

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ονόματος του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου, στο ραδιοφωνικό αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, κατά τη διάρκειας τηλεφωνικής συνέντευξης του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη, σχετικά με το παρασκήνιο των εκλογών της ΕΠΟ.

Ο έμπειρος παράγοντας κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη ένωση εξαγοράστηκε με το απίστευτο ποσό των 784.000€ και μάλιστα με χρήματα που έβγαλε ο Μανώλης Κονταρός, φιλικά προσκείμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη, από σάκο που κρατούσε στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε. Επισήμανε ακόμη ότι τα τηλέφωνα και το γραφείο του παρακολουθούνταν από την Ασφάλεια, ενώ ο ίδιος δεχόταν απειλές από πακιστανικούς αριθμούς.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βούρβαχης επεσήμανε πως πιέσεις δέχεται και πρόεδρος Ένωσης του Αιγαίου, με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο να ρίχνουν στο... τραπέζι το όνομα του Σταύρου Ψαρρόπουλου, για να λάβουν θετική απάντηση από τον ίδιο. Τι ακριβώς είπε; Ότι ο Κονταρός προσπαθεί εδώ και ημέρες να μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ψαρρόπουλο, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να του απαντήσει στις κλήσεις του.

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα στο 23:58

Το "SL" επικοινώνησε με τον Σταύρο Ψαρρόπουλο ζητώντας να σχολιάσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και εκείνος επεσήμανε: "Δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω, ούτε καν εξ' όψεως. Μπορεί να με παίρνουν και 15 και 20 διαφορετικά τηλέφωνα. Απλά δεν απαντώ σε άγνωστες κλήσεις."

Ακολούθως, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, να μας περιγράψει τι ακριβώς θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, μετά τη νέα... τρικλοποδιά ως προς τις εκλογές της ΕΠΟ. "Ή παρεμβαίνει η FIFA και δεν αποδέχεται την απόφαση του Διαιτητικού, ζητώντας να προχωρήσουν οι εκλογές της Ομοσπονδίας ή θα ακολουθήσει μπάχαλο. Ουσιαστικά, η πολιτεία ζητά να προχωρήσουμε σε εκλογές με το νόμο Ορφανού. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως θα υπάρχει πάντα ο φόβος της παρέμβασης της FIFA για το αυτοδιοίκητο. Και εκτιμώ πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν αποδεχθεί έτσι απλά το δεδικασμένο που πάει να δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Ξέρετε, μας έχουν βαρεθεί κιόλας με τις ανοησίες μας. Ουσιαστικά πάμε σε έναν πόλεμο που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.", ανέφερε ο Σταύρος Ψαρρόπουλος.

Τι ακριβώς προβλέπει όμως ο νόμος Ορφανού; Πώς κάθε Ένωση θα εξασφαλίζει και μία ψήφο ανά 10 σωματεία της δύναμής της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΣ Αθηνών θα έχει 23 ψήφους, η ΕΠΣ Λέσβου 5 ψήφους, η ΕΠΣ Χίου δύο ψήφους... Και φυσικά, κάπως έτσι εξηγούνται και οι αποκαλύψεις Βούρβαχη περί "εξαγοράς της ΕΠΣ Χανίων αντί 784.000€".

Ζητώντας του να μας αποκαλύψει τις σκέψεις του τη δεδομένη στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου αποκάλυψε: "Κανονικά θα έπρεπε όλες οι Ενώσεις να βγουν ανοικτά και να πουν, ότι δεν συμμετέχουμε σε καμία εκλογική διαδικασία με αυτόν τον τρόπο. Δεν θα είμαστε σοβαροί αν συμμετάσχουμε. Υποβαθμίζονται οι Ενώσεις έτσι, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής τους. Τίθεται παράλληλα και σαφής καταστρατήγηση των καταστατικών διαδικασιών. Αυτό θα επιφέρει άλλα προβλήματα, αφού ελλοχεύει κίνδυνος προσφυγής, με όσα αυτό συνεπάγεται...". 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey