Αχ. Χατζηνικολάου: Το "μάτι" της Μπάγερν στην Ελλάδα

25/10/2016 - 22:59 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2016 - 23:25

Μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκε ο Λέσβιος ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου από την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, προσκεκλημένος της βαυαρικής ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο επίσημος ατζέντης της DONY Management Ag, των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο, παρακολούθησε τον αγώνα του Champions League με την PSV Αιντχόβεν και τον αντίστοιχο της Bundesliga με την Γκλάντμπαχ στο "Allianz Arena", ενώ είχε συναντήσεις με τον υπεύθυνο ακαδημιών των Βαυαρών, Wolfgang Dremmler, συζητώντας για τα ταλέντα στην Ελλάδα και γενικότερα για τις ακαδημίες στη χώρα μας, ενώ ξεναγήθηκε στο νέο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών, που κατασκευάζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο στοίχισε 80.000.000€, διαθέτοντας 15 γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και ξενοδοχείο, όπου θα μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 250 νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, που κατέχει και το αξίωμα του επίτιμου προέδρου του μοναδικού επίσημου συνδέσμου της Μπάγερν στην Ελλάδα από το 1994, συναντήθηκε επίσης με τον υπεύθυνο συνδέσμων της ομάδας του Μονάχου και πρώην διεθνή άσσο Raimond Aumann, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με την Γκλάντμπαχ συνομίλησε με τον Ιταλό προπονητή Carlos Ancelotti, αλλά και τον σπουδαίο παλαίμαχο άσο Lothar Mattaeus. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός στο χαρακτηριστικό τους διάλογο, ευχήθηκε να αλλάξει κάποια στιγμή σύντομα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην Ευρώπη, όπως και παλαιότερα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι νέοι ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται με αξιόλογους επαγγελματίες στο χώρο, από τους οποίους μπορούν πραγματικά να βοηθηθούν. Ο εκ Μυστεγνών Αχιλλέας Χατζηνικολάου εκτός του ότι αποτελεί και επίσημα το "μάτι" της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, είναι παράλληλα ένας από αυτούς.

Επιμέλεια: Χαρά Ματετζόγλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey