"Κλείδωσε" η συνεργασία Αιγέα-Χατζηνικολάου

05/11/2016 - 19:29 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2016 - 19:55

Στο νησί της Λέσβου βρίσκεται από χθες ο ατζέντης FIFA Αχιλλέας Χατζηνικολάου, προσκεκλημένος του Αιγέα Πλωμαρίου. Το μεσημέρι, ο Λέσβιος μάνατζερ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και είχε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης, γύρω από τις ακαδημίες και την εκπροσώπηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς Αιγέα ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Πρωτούλης, ο επί σειρά ετών παράγοντας και πρώην πρόεδρος Στέφανος Σανιδάς, καθώς και ο προπονητής Στέλιος Μουντανάρης, οι οποίοι συζήτησαν σε πολύ φιλικό κλίμα με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου και έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία, η οποία σκοπό έχει να αποφέρει οφέλη τόσο στην ομάδα όσο και στους νεαρούς παίκτες της, που ήδη ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις και το ταλέντο τους στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου.

Μάλιστα, παρακολούθησαν και την αναμέτρηση των νέων μεταξύ Αιγέα Πλωμαρίου και Πολιχνίτου, ενώ αύριο ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στο "Μιχαλέλλειο" Γήπεδο και για τον αγώνα με τον Οδυσσέα Ελύτη, στο πλαίσιο της Α' Κατηγορίας. 

Μιλώντας στο "SL", ο Λέσβιος ατζέντης τόνισε: "Είχαμε μια πολύ όμορφη συνάντηση και γενικώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδα και φυσικά από τους ανθρώπους του Αιγέα, με τους οποίους συζητήσαμε και καταλήξαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, πάντα. Το ενδιαφέρον μας αφορά τις ηλικίες των 14+ ετών, όμως εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως δεν αρκεί το ποδοσφαιρικό ταλέντο για να πορευτούμε μαζί στο μέλλον με κάποιο ταλαντούχο νεαρό αθλητή. Μεγάλη σημασία δίνω στο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή και ακόμα μεγαλύτερη στο οικογενειακό του περιβάλλον. Δυστυχώς, πολλοί γονείς δεν αντιλαμβάνονται ότι ενδεχομένως να κάνουν ζημιά με τις επιλογές ή τις απόψεις τους σε ότι αφορά τα ίδια τους τα παιδιά και την πορεία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου. Χαίρομαι πάντοτε να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Λέσβο, ειδικά όταν μπορώ να συνδυάσω την παρουσία μου και επαγγελματικά. Οι άνθρωποι του Αιγέα Πλωμαρίου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, έχουν όρεξη, είναι γνώστες του αντικειμένου και πιστεύω στο εξής ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία."

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey