Παίζει η ΑΕΛΚ και ξεκινούν οι εργασίες στον "Ταρλά"

22/11/2016 - 13:01

Η επανέναρξη της Football League, όπως αποφασίστηκε χθες από τη διοργανώτρια αρχή, λύνει τα χέρια της δημοτικής αρχής ως προς την επανασπορά του "Ταρλά", με τις εργασίες να ξεκινούν αμέσως μετά τον αγώνα της ΑΕΛΚ κόντρα στη Λαμία, το Σάββατο (26/11).

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Μιχάλης Ταμβακέλλης, οι εργασίες θα πάνε μία εβδομάδα πίσω, ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες Αιολικού και ΑΕΛΚ στο Στάδιο Μυτιλήνης αυτή τη βδομάδα. "Αμέσως μετά τη λήξh του αγώνα της Καλλονής με τη Λαμία, θα μπουν τα συνεργεία στο γήπεδο για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα.", δηλώνει στο "SL" και προσδιορίζει το χρονικό διάστημα των εργασιών σε δύο εβδομάδες. "Θα αποψιλωθεί το χορτάρι στο ύψος του χώματος και ακολούθως θα γίνει επανασπορά. Εφόσον μας το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, το γήπεδο μπορεί να παραδοθεί και νωρίτερα από τις 15 ημέρες, αλλά εκτιμώ με βάση το χρονοδιάγραμμα του γεωπόνου πως θα χρειαστούν τελικά οι δύο εβδομάδες μέχρι να είναι το νέο χορτάρι σε κατάσταση να μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες."

Για την ΑΕΛΚ, θεωρητικά υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον "Ταρλά" μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Καλλονής θα παίξει κανονικά το Σάββατο κόντρα στη Λαμία στη Μυτιλήνη, ακολούθως ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη και εφόσον δεν προκύψει εμβόλιμη θα υποδεχθεί σε δύο εβδομάδες το σύλλογο της Κομοτηνής στη Λέσβο.

Αντίθετα για τον Αιολικό, δημιουργείται ζήτημα με τον αγώνα κόντρα στον Παναργειακό (4/12), που το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί στο Γήπεδο Λουτρών. Ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι με τις εμβόλιμες της Football League, πρόβλημα θα παρατηρηθεί και για την επόμενη εντός έδρας, κολλητή, αναμέτρηση της ομάδας της Μυτιλήνης κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου, που θα συμπέσει λογικά με το ΑΕΛΚ-Πανθρακικός.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey