2ο Camp ΠΑΟΚ Academy από τον Απόλλωνα Βουναρακίου

24/11/2016 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2016 - 15:58

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πετυχημένη αντίστοιχη περυσινή εκδήλωση του Απόλλωνα Βουναρακίου, η συνεργαζόμενη ακαδημία ποδοσφαίρου της ιστορικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο νησί μας διοργανώνει το 2ο Camp προεπιλογής ταλέντων στη Λέσβο.

Παιδιά από όλο το νησί και οι ομάδες τους θα βρεθούν στο Γήπεδο Λουτρών την Κυριακή (27/11), σε μια διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για όλους τους συμμετέχοντες.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10:30 με τους παίδες (γεν. 2003-04), όπου θα λάβουν μέρος συνολικά 5 ομάδες (Απόλλων Βουναρακίου, Αετός Λουτρών, Αιγέας Πλωμαρίου, Αιολικός/Ακαδημία Ολυμπιακού και Οδυσσέας Ελύτης). Από τη 1 και μετά θα διεξαχθεί η κατηγορία προπαιδικού (γεν. 2005-06) με την συμμετοχή 8 ομάδων (Απόλλων Βουναρακίου , Αετός Λουτρών, Αιγέας Πλωμαρίου, Αιολικός/Ακαδημία Ολυμπιακού, Αναγέννηση Αγιάσου, ΑΟ Πολιχνίτου, Αστέρας Νίκης και Οδυσσέας Ελύτης).

Ο οικοδεσπότης Απόλλων Βουναρακίου, σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Λέσβου, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και το Δ.Σ. του Αετού Λουτρών για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και όλα τα σωματεία με τις ακαδημίες τους για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στο Camp, συμβάλλοντας έτσι στην πραγματοποίηση μιας ποδοσφαιρικής γιορτής στο νησί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey