Εμπρησμός από πρόθεση!

08/12/2016 - 14:39

Βγήκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο αγροτικό αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου και έδειξε εκείνο που οι περισσότεροι εκτιμούσαν. Εμπρησμό από πρόθεση.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί επίσημα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, ο οποίος σε επικοινωνία του «SL» μαζί του, μας είπε ότι δεν έχει κατορθώσει ακόμα να επικοινωνήσει με την υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρός παράγοντας του λεσβιακού ποδοσφαίρου μας παρέπεμψε για τις επόμενες κινήσεις του –δεδομένου ότι μιλάμε πλέον για ξεκάθαρο εμπρησμό- για την επόμενη Δευτέρα. Όπου με δήλωσή του, θα τοποθετηθεί αναλυτικά για την περιπέτειά του και θα την τοποθετήσει ενδεχομένως όπως εκείνος κρίνει στη βάση όλων όσων λέγονται και γίνονται τελευταία, γύρω από το ποδόσφαιρο…

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΣ Λέσβου ήταν από τις Ενώσεις εκείνες, που από τον περασμένο Ιούνιο πέρασαν στην πλευρά της πλειοψηφικής παράταξης στο χώρο των ΕΠΣ, που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο, φιλοξενώντας μάλιστα τον υποψήφιο πρόεδρο για την ΕΠΟ και στη Μυτιλήνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey