Ευχαριστίες από τους παλαίμαχους του Παλλεσβιακού

20/12/2016 - 13:45 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2016 - 13:46

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού, ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στο Σινέ Αρίων για την προβολή κινηματογραφικής ταινίας, τα έσοδα από την οποία διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση νεαρού συντοπίτη μας, ο οποίος δίνει γενναία μάχη για τη ζωή.

Αναλυτικά: "Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία του να διοργανωθεί προβολή κινηματογραφικής ταινίας, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν σε νεαρό πάσχοντα συνάνθρωπό μας, που δίνει γενναία και αξιοπρεπή μάχη για τη ζωή. Όλοι εσείς που βρεθήκατε μαζί με τα παιδιά σας, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο Σινέ Αρίων, ή προμηθευτήκατε εισιτήρια της προβολής, αποδείξατε, με τον πιο όμορφο, έμπρακτο και, κυρίως, αθόρυβο και διακριτικό τρόπο, ότι η στήριξη στον πλησίον δεν χάθηκε στην εποχή της οικονομικής και ηθικής κρίσης. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τον κινηματογράφο της πόλης μας Σινέ Αρίων, που στάθηκε αρωγός στην πρωτοβουλία μας, με τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και των εσόδων από τα εισιτήρια, όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας που προέβαλαν τη δράση μας αυτή.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού, θα συνεχίσει, και τη νέα χρονιά, να δίνει το «παρών» όπου ο αθλητισμός και η ανάγκη για ουσιαστική κοινωνική αλληλεγγύη τον καλούν.

Θερμές ευχές προς όλους για Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα. Υγεία, προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία το 2017.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Ζορμπάς

και το Δ.Σ. Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey