Πάει Θεσσαλονίκη ο Απόλλων Βουναρακίου!

28/12/2016 - 16:37
Στη Θεσσαονίκη θα κάνει... ποδαρικό ο Απόλλων Βουναρακίου, που με το ξεκίνημα του νέου έτους θα ταξιδέψει στη Μακεδονία για να λάβει μέρους σε φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι προσκεκλημένη του ΠΑΟΚ Academy και θα βρεθεί εκεί από τις 4 έως τις 7 Γενάρη. Συγκεκριμένα, το προπαιδικό τμήμα του Απόλλωνα, με παίκτες ηλικίας έως 12 ετών, θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη σε φιλικά ματς με αξιόλογες και ιστορικές ομάδες, όπως ο οικοδεσπότης ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Βουναρακίου αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά, αλλά και έκπληξη, την πρόσκληση του ΠΑΟΚ και σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως επιθυμία τους είναι το ταξίδι αυτό να αποτελέσει για τους μικρούς αθλητές του μια σπουδαία εμπειρία σε όλα τα επίπεδα και κυρίως αγωνιστικά, προσφέροντας υπέροχες αναμνήσεις στους μικρούς που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, αλλά και σε όσους θα συνοδεύσουν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.
 
Αναμφίβολα, η πρόσκληση αυτή αποτελεί μια μοναδική επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα ονόματα, αλλά και τη δυναμική των αντιπάλων, που θα κληθεί να αντιμεωπίσει ο Απόλλων Βουναρακίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey