Έπαιξαν για τον Ντόρη!

02/01/2017 - 18:41

Δεν έλειπε κανείς από τους παλιούς συμαίκτες και φίλους του Ντόρη Αραμπατζή, προς συμπαράσταση του οποίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα Λουτρά ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού.

Λίγο μετά τις 15:00, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Λουτρών και ξεκίνησαν το ματς, με την πολύτιμη υποστήριξη και των βεταράνων διαιτητών του Συνδέσμου Λέσβου, Μανώλης Βόμβας και Στρατής Αμπελικιώτης.

Για την ιστορία, ο φιλικός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 5-5 σε ένα χορταστικό ματς, το οποίο παρακολούθησαν φίλοι του Ντόρη Αραμπατζή και απλοί φίλαθλοι, αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων όπως ο Αντιδήμαρχος Λέσβου Νίκος Καρασάββας, το μέλος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Θόδωρος Στεργίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λέσβου Αντώνης Γιαννάκης και εκ μέρους της ΕΠΣ Λέσβου οι Παναγιώτης Βάλεσης και Νίκος Χρόνης. 

Άπαντες ευχήθηκαν ο Ντόρης Αραμπατζής να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη, ευχαριστώντας όλους όσοι ενίσχυσαν είτε με την παρουσία τους είτε με την αγορά εισιτηρίων το σκοπό διεξαγωγής αυτού του φιλικού αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey