Μαστέλλος: "Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα"

03/01/2017 - 17:47

Οι Μικτές ΕΠΣ Λέσβου μπήκαν με το... δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που διεξάγεται στην Αττική, επικρατώντας των μικτών ΕΠΣ Σάμου τόσο στους παίδες (7-0), όσο και στους νέους (1-0).

Μιλώντας στο "SL" ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Μαστέλλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. "Αναμφίβολα, δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την πορεία μας στη διοργάνωση. Στους παίδες, η νίκη μας ήταν σχετικά εύκολη απέναντι στη Σάμο. Στους νέους, είναι αλήθεια ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά, κυρίως από τον τρόπο που αγωνίστηκε ο αντίπαλος και το σχηματισμό του μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, από τη στιγμή που καταφέραμε να σκοράρουμε, εκείνο που μετρά τελικά είναι το αποτέλεσμα."

Οι ομάδες της Λέσβου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να ξεκουραστούν τις επόμενες ημέρες, αφού έχουν ρεπό κατά τη 2η Αγωνιστική, επιστρέφοντας στη δράση το Σάββατο (7/1) πια, αντιμετωπίζοντας τις αντίστοιχες μικτές των Κυκλάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey