Πρωταθλητής παίδων ο Οδυσσέας Ελύτης

01/06/2017 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 01/06/2017 - 15:03

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το απόγευμα της Τετάρτης, ο Οδυσσέας Ελύτης επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Αιολικού, κατακτώντας το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Λέσβου για το 2016-17.

Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, ο Οδυσσέας Ελύτης δυσκολεύτηκε σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του ως το τέλος. Μπορεί ο Αιολικός να μην μπήκε αρκετά καλά, δεχόμενος δύο γρήγορα γκολ από τον Οδυσσέα Ελύτη στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου μπήκε ξανά στη διεκδίκηση της νίκης και πάλεψε μέχρι τη λήξη για να τα καταφέρει.

Αρχικά, ο Ιορδάνου έβαλε μπροστά στο σκορ τον Οδυσσέα Ελύτη μόλις στο 7ο λεπτό και εν συνεχεία ο Διμπαμπής έγραψε το 2-0 στο 15', δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Αιολικός άρχισε να πατά καλύτερα στο χορτάρι του "Ταρλά" και μετά από φάση διαρκείας στο 33' μείωσε σε 2-1 με προβολή του Κουζηνόγλου. Στην επανάληψη, ο αγώνας είχε πολλές φάσεις, με τον Αιολικό να κλείνει στα καρέ του τον Οδυσσέα Ελύτη, χάνοντας ξεκάθαρες ευκαιρίες για την ισοφάριση, η οποία δεν ήρθε ποτέ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Οδυσσέα Ελύτη νικητή με 2-1, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου, παίρνοντας τα σκήπτρα από τον περσινό πρωταθλητή Αιολικό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας επίλεκτων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα. Δεν διεξήχθη πάντως ο μικρός τελικός, μεταξύ Αστέρα Περάματος και ΑΕΛ Καλλονής, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων προς την ΕΠΣ Λέσβου.

Φωτογραφίες | Παναγιώτης Διμπαμπής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey