Αναβαθμίζεται και το γήπεδο Στύψης

15/07/2020 - 13:36 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2020 - 13:54

Άλλο ένα γήπεδο του βορείου τμήματος οδεύει προς ανακατασκευή το προσεχές διάστημα σύμφωνα με δήλωση του περιφερειακού συμβούλου κ. Θεόδωρου Βαλσαμίδη.

Μετά από προσπάθειες 3,5 ετών υπογράφτηκε την περασμένη εβδομάδα η σύμβαση με προθεσμία υλοποίησης 4 μηνών, ενώ η χρηματοδότηση η οποία έχει εξασφαλιστεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αγγίζει το ποσό των 400.000€.

Για το συγκεκριμένο γήπεδο έχουν γίνει αρκετές αναφορές για τον κάκιστο και συνάμα επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο όπου μετατρέπεται πραγματικά σε βούρκο ελλοχεύοντας μεγάλους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Έτσι, μετά τα γήπεδα του Μολύβου και της Πέτρας μέσα σε διάστημα λίγων μηνών το βόρειο τμήμα θα αποκτήσει άλλο ένα γήπεδο που θα δώσει αρκετές λύσεις, ενώ έχει ξεκινήσει και το γήπεδο Μανταμάδου. Αναλυτικά η δήλωση:

"Πάνε 3,5 χρόνια περίπου, που μετά από αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου "Γερμανός Καραβαγγέλης" ξεκινήσαμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Στύψης.

Έτσι, το 2017 εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση του έργου συνολικού Π/Υ 400.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στις αρχές του 2019 και μετά από μια πολύπλοκη διαδικασία υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση και εν συνεχεία δημοπρατήθηκε το έργο τον Μάιο του 2019. Την περασμένη εβδομάδα, ένα χρόνο μετά, υπεγράφη η σύμβαση του έργου με προθεσμία υλοποίησης 4 μήνες.

Ένα χαρμόσυνο νέο μετά από μια δύσκολη προσπάθεια 3 και πλέον ετών. Εύχομαι έως τα τέλη του Φθινοπώρου το έργο να έχει ολοκληρωθεί, προκειμένου η Στύψη να αποκτήσει έναν κατάλληλο αθλητικό χώρο για μικρούς & μεγάλους. Τέλος, εύχομαι να αξιοποιηθούν σύντομα από τους Δήμους και την Περιφέρεια και οι πιστώσεις που είχαμε εξασφαλίσει τα προηγούμενα χρόνια ως Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου για έργα που θα αναβαθμίσουν τις υφιστάμενες αθλητικές υποδομές στο νησί. Η επένδυση στον αθλητισμό, είναι επένδυση ζωής για τα παιδιά μας!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey