Στη στροφή, τελικά Μακεδονικός για Λάγο!

07/08/2020 - 20:14 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2020 - 21:00

Παρότι η μεταγραφή του Στρατή Λάγου στον Αγροτικό Αστέρα θεωρούνταν «κλεισμένη» από τα τέλη Ιουνίου, τελικώς ο Μακεδονικός ήταν εκείνος που κατάφερε κυριολεκτικά στη... στροφή, κινούμενος μεθοδικά το τελευταίο διάστημα, να εντάξει τον νεαρό Μυτιληνιό στο δυναμικό του.

Νωρίς το απόγευμα, ο Λάγος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, συνοδευόενος από την οικογένειά του, αλλά και τον ατζέντη του Αχιλλέα Χατζηνικολάου. Είχε επαφή με τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου Παύλο Δήμου, καθώς επίσης και με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Ανδρέα Παντζιαρά, συζητώντας για τις προοπτικές που ανοίγονται με τη μετακίνησή του στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος Λάγος (γεννημένος το 2005) θα αγωνιστεί αρχικά στην Κ17 του Μακεδονικού, προκειμένου να αποκτήσει αγωνιστικές παραστάσεις από τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας, διεκδικώντας σταδιακά με την αγωνιστική του παρουσία μια θέση και στη μεγάλη ομάδα. Σημειώνεται ότι ο Μακεδονικός συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και μάλιστα φέτος η διοίκηση του συλλόγου έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, επιδιώκοντας την άνοδο.

Ακολούθως, οι άνθρωποι του Μακεδονικού ξενάγησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, που διαθέτει 6 γήπεδα (!), τη φυσική έδρα της ομάδας και 5 ακόμα βοηθητικά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Βουναρακίου, που έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Αιολικού, μίλησε στο «SL» αμέσως μετά τις πρώτες φωτογραφίες, φορώντας τη νέα του φανέλα: «Είμαι ενθουσιασμένος από τα όσα συνάντησα στον Μακεδονικό. Οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχθηκαν θερμά και τους ευχαριστώ, γιατί με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω πολύ όμορφα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ για έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι διαρκώς και ανεβαίνοντας σκαλί-σκαλί να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που με στηρίζει σε πολύ ιδιαίτερες εποχές, αλλά και τον ατζέντη μου Αχιλλέα Χατζηνικολάου που φρόντισε να ολοκληρωθούν όλα τόσο γρήγορα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την νέα μου ομάδα και θέλω να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Απόλλωνα Βουναρακίου καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία.»

Λίγο αργότερα, ο νεαρός Λάγος συναντήθηκε και με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον οποίο συνδέει προσωπική φιλία με τον Αχιλλέα Χατζηνικολάου. Ο «Βάσια» συμβούλεψε τον Μυτιληνιό ποδοσφαιρστή, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον έχω δει μόνο σε κάποια βίντεο να αγωνίζεται. Ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Ένιωσα δέος και θα κρατήσω τις συμβουλές του για πάντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey