Αθλητικό υλικό στον Οδυσσέα Ελύτη από τον ΠΑΟΚ

21/09/2021 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2021 - 19:34

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη, παραλαμβάνοντας αθλητικό υλικό για την ανδρική ομάδα, το οποίο απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το αθλητικό υλικό ήρθε μετά από ενέργειες του ποδοσφαιριστή Νίκου Τελωνιάτη, ο οποίος το διάστημα της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας, που χειρίζονται το θέμα της μεταγραφής του, τους ενημέρωσε για την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας του και την ολοκληρωτική καταστροφή του αθλητικού.

Η βοήθεια ήρθε και γέμισε χαρά τους ανθρώπους του σωματείου, όχι μόνο για την αξία του αθλητικού υλικού, αλλά περισσότερο για το ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε μέσα στην οποία, αφού ξεκίνησε από 6 χρονών και έφτασε να αγωνίζεται στις Μικτές Ομάδες της Λέσβου, στις Κ-12, Κ-14, Κ-16 και στην ανδρική ομάδα  του Οδυσσέα Ελύτη.

Έπειτα από τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε κάποια τουρνουά που συμμετείχε έφτασε μέχρι την Εθνική Παίδων, τον Ατρόμητο Αθηνών και φυσικά τον ΠΑΟΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey