Σε τουρνουά στη Χίο η Φίλια

23/09/2021 - 19:23

Η ομάδα της Φίλιας πήρε την θέση του Διαγόρα στο τουρνουά που διοργανώνει η Θύελλα Χαλκειού αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής δεν κατάφερε τελικά να συμμετέχει στο τουρνουά, με τους διοργανωτές να απευθύνουν κάλεσμα στη Φίλια η οποία και το αποδέχτηκε, αναχωρώντας αύριο το απόγευμα για το γειτονικό νησί.

Μάλιστα, η διοίκηση της Θύελλας Χαλκειού που διοργανώνει το τουρνουά εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας το σωματείο της Λέσβου. Αναλυτικά:

"H διοίκηση της Θύελλας Χαλκειού και ο πρόεδρος Στέλιος Βασιλάκης νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν την Διοίκηση του ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΑΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πολυδωρο Βογιατζή, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που δέχθηκαν την πρόσκληση, ώστε να γίνει το προγραμματισμένο τουρνουά παρ' ότι είχαν ελάχιστες μέρες να κανονίσουν τις οποίες υποχρεώσεις είχαν στο νησί της Λέσβου.

Το τουρνουά ξεκινάει το Σάββατο με τους αγώνες ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟ και ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΑ-ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ. Την Κυριακή θα έχουμε μικρό και μεγάλο τελικό όπου και θα ολοκληρωθεί το τουρνουά. Η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά. Επίσης, θα υπάρχει μια είσοδος του γηπέδου ανοιχτή και αυτή θα είναι από την πλευρά της Εφορίας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey